Se še spomnite kako smo se v šoli učili o glasbenih vilicah? Če imamo v prostoru več vilic in udarimo po eni da zavibrira se bodo v določenem času uglasile vse ostale vilice.

Govorimo o zakonu resonance, ki nam lahko odgovori na marsikatero naše počutje.

Zakaj ?

Človek je energijsko bitje, ki vibrira s točno določeno frekvenco. Nobeden od nas ni enak, vsak od nas je unikat v temu Univerzumu.

Smo tako kot ansambel. Glasba, ki jo slišimo pa je skupek vseh inštrumentov, bolje rečeno vseh proizvedenih tonov.

In prav zakon resonance, ki poskrbi, da se vse vibracije v določenem času uskladijo na skupno frekvenco nam poda odgovor zakaj se včasih počutimo bolje, drugič pa slabše. Govorimo o uskladitvi na skupno frekvenco kar pa ne pomeni na najvišjo ali najnižjo !

Kako dobro se počutimo med pozitivnimi ljudmi in nam je težko ko smo v družbi nemirnih, agresivnih ali prestrašenih oseb. Naj se še tako trudimo slej ko prej se bo naša frekvenca, naše počutje poslabšalo in obratno. Če smo v manjši skupini nam mogoče še uspe, da »dvignemo« družbo, vse drugo pa so zgolj želje.

Namreč, če se še tako trudimo se naše frekvence uglasijo na eno, skupno. In to nekateri že tisočletja izkoriščajo zato, da vodijo našo civilizacijo po poti ki jim ustreza, po poti strahu, pohlepa, zasvojenosti, potrošništva.. . Preko umetno ustvarjene matrice se kanalizirajo informacije, ki poskušajo zbijati frekvenco našega delovanja.

Na srečo obstaja druga resničnost o kateri se ne govori, o projektih ki že tečejo in ki obljubljajo drugačne načine predelave hrane, ki se trudijo izobraziti pridelovalce, da pričnejo delovati v sodelovanju s našim planetom in ne proti njemu ipd.

In zato je tako pomembno, da nas čim več deluje v harmoniji in miru, v svetlobi, ljubezni. V čim višji frekvenci, da »svetimo« in s tem pomagamo sebi in okolici. Ker samo tako se lahko obdržimo na Poti katera obstaja, na Poti o kateri govorim in pišem zadnje mesece.

 

Večina vas ve, da že dolgo časa govorim o razdvajanju naše civilizacije, o dveh resničnostih, ki se počasi oddaljujeta. Trenutno sta sicer še vedno v dosegu drug drugi in prav zato se verjetno še marsikomu dogaja, da mu gre vse kot namazano, poln je veselja, miru, elana že naslednji dan pa se znajde v objemu problemov, strahu, kot da bi se znašel v popolnoma drugem svetu.

Kolikor čutim pa za večino že kar velja:

  • ali spadamo v skupino, kjer se stvari odvijajo nam v prid, okoli nas so ljudje veseli, imamo delo ( običajno še preveč ), vse je nekako v harmoniji in nam je že prav nenavadno v času ko vsi govorijo o virusih ipd
  • ali pa se nahajate v skupini kjer vlada strah kaj bo jutri, ni dela, ni sredstev in tudi če so se obremenjujete z jutrišnjim dnem, okoli vas je večina nervoznih, …

Toda še vedno je čas, da sami izberemo po kateri Poti želimo hoditi. Pred časom sem objavil članek o dveh čolnih, ki je še kako aktualen.

Časi, ki so tukaj zahtevajo razumevanje, sočutje in spoštovanje.

Razumevanje, da niso vsi pripravljeni iti po Poti katero ste si vi izbrali.

Spoštovanje do odločitev svojih partnerjev, družinskih članov, sodelavcev, sosedov,..

Sočutje do tistih katerim je težko v teh časih velikih odločitev. Sočutje in razumevanje ne pa prevzemanje njihovega bremena.

Vsak od nas ima pravico izbirati svojo pot, v sladu s zmožnostmi in minulim delom katerega smo opravili mi ali pa naši predniki in predhodniki.

 

Želim, da se zavedate. Tudi, če nam »karte« niso naklonjene, če nam naši predniki niso pripravili »ugodnega terena« je naša svobodna volja tista, ki nam v vsakem trenutku omogoča, da se priključimo skupini s katero želimo nadaljevati skupno Pot. In Zakon resonance bo poskrbel, da se bomo slej ko prej uskladili s večino.

 

Pogoj pa je, da hodimo z njimi, ne da stojimo in čakamo saj se vsak dan bolj oddaljujejo.

 

Trenutno si namreč še lahko sami izberemo pot, ne vemo pa kako dolgo. Slej ko prej se bodo skupine oddaljile in nas »posrkale« ( uskladile ) v eno izmed njih. Tudi to pravi Zakon resonance.

 

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar