Tip svetovanja Cena (EUR) Trajanje Opombe
Osebno svetovanje

( svetovanje je podprto tudi s znanjem Djotisha – vzhodne astrologije )

– prvi obisk               100  EUR

– naslednji obiski     80  EUR

Na termin (običajno okoli 1,5 ure)
Šamansko zdravljenje ( osebno ali na daljavo ) 35
Reiki terapija 35 na terapijo (običajno okoli 45 minut)
Reiki terapija na daljavo 30 na terapijo
Ostale storitve po predhodnem dogovoru ali ceniku naših poslovnih partnerjev

Cenik velja od 01. januarja 2022 dalje

Nismo davčni zavezanci v skladu s 1. točko 94. člena ZDDV-1.

Pravno opozorilo:

Vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanja, ki jih ponujamo v okviru našega podjetja DAMI-svetovanje d.o.o. in so objavljena tukaj ali na naših spletnih straneh ( velja tudi za FB in  ostale medijske kanale )  ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe in v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.

Ponujamo predavanja in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Besede »terapija«,  »zdravljenje« ali »terapevstvo«, »zdraviteljstvo« je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja, reiki terapije ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost.

V primeru dvoma ali so naša izobraževanja,svetovanja oziroma terapije primerna za vas ali nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom.

S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe, terapije in svetovanja se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

DAMI-Svetovanje d.o.o.