Zakaj svetovanje?

 

Ker vem, da lahko pomagam in da je to moje poslanstvo v tem zemeljskem življenju. To potrjujeta tako pregled moje natalne karte prek starodavne indijske vede džotiš (jyotish) kot tudi dosedanje življenje. Že odkar pomnim, sem uporabljal in verjel v svojo intuicijo, znanja, ki so mi bila kanalizirana in so mi še vedno, v praspomin, ki ga imamo vsi zapisanega globoko v našem umu, v sinhronost tega Univerzuma, situacije in ljudi, s katerimi sem se srečal na moji dosedanji poti. Seveda so bili tudi trenutki, nekateri precej dolgi, ko sem se izgubil, malo zašel in se »vozil po koruzi«, pa vendar me je življenje vedno pripeljalo nazaj na pot, za katero verjamem, da je prava.  Smo namreč samo vozniki, poti pa so tu, so bile in bodo, določene in napisane. Trdno verjamem, da nam linearnost našega časa nudi podlago za tisto  svobodno voljo, ki nam omogoča da se sami odločimo, po kateri Poti se bomo peljali. Način reakcije na izkušnjo, v kateri se znajdemo in ki jo predelujemo, pa je odvisen od naših vgrajenih in pridobljenih vzorcev / naše karme.

V veliko čast mi je, da sem na Poti spoznal  velike osebe, kot so Anna Maria Scariano, moja učiteljica reiki tehnike pretoka Univerzalne življenjske energije, Adrian P. Kezele, poznavalca stare Indije in velikih modrecev Rišijev, znanja o zavesti, egu, univerzalnih zakonih, relativnem in absolutnem svetu, pa o karmi in še čem, Little Grandmother Kiesha Crowther, šamanka, ki uči o harmoniji življenja z naravo, Materjo Zemljo, vsemi živimi bitji, oseba, ki je tukaj zato, da predaja znanja vseh staroselcev.

Naj ne pozabim še na drago prijateljico Mario Ano Kolman, poznavalko šamanizma, Sibirije in fitomedicine, pa seveda  Ksenijo Rašković Nassif  , ki mi je popeljala na pot spoznavanja Djotiša, starodavnega znanja vzhodne astrologije. Zahvala gre tudi številnim drugim, s katerimi so se križale naše poti. In na koncu seveda mojemu trenutnemu učitelju šamanu Ahamkari, ki mi predaja znanja Sibirskih šamanov/ Kam-ov !

Vsi omenjeni se trudimo govoriti o osnovah, najstarejšem in najvišjem znanju, brez nekih dodatkov, olepšav in podobnega, kar je v zadnjem času moderno. Moja prednost je prav združevanje vseh teh znanj, pra-spomina in različnih pristopov do informacij, v zadnjem času predvsem na področju Matrice ( naravne/organske in umetne / sintetične ), (zlo)rabe umetne matrice, relativnosti časa in paralelnih resničnosti.

V poslovnem svetu že 20 let uspešno vodim svoje podjetje. Preko svojega poklica sem spoznal in  delil usode in življenje mnogih, pa tudi sam okusil kar nekaj izkušenj, ki mi pomagajo razumeti univerzalne zakone tega Univerzuma,  zakon Karme ipd.

Zahvaljujem se mojim prednikom in predhodnikom, da so pripravili to Pot po kateri lahko sedaj hodim.

Vesel in ponosen sem na to, da lahko pomagam sebi in mogoče tudi vam.

Še nekaj bi vam rad položil na vaše srce, bolje rečeno na vašo osebnost. Karkoli vas že tare, kjerkoli imate problem, katerikoli vzorec vas teži, vse to boste morali predelati sami. Nihče ne more tega narediti namesto vas. To preprosto ne gre. Četudi bi se že našla takšna oseba, ki bi vašo preizkušnjo opravila namesto vas, bi vas oropala izkušnje, ki jo boste morali enkrat opraviti, če ne zdaj, pa drugič. Star pregovor namreč pravi, če človeku pokažeš njegov jutri  ga oropaš prihodnosti !

Mi vam lahko samo pomagamo z nasveti in znanjem, ki vam bodo pomagali pri predelavi te izkušnje. Kajti to življenje, ki smo si ga zadali, je samo predelava izkušenj in vzorcev, ki smo jih prejeli s strani naših prednikov in predhodnikov. Čeprav se sliši še tako neverjetno, si dušna zavest nikoli ne izbere težje naloge, kot jo lahko oseba predela.

Pišite mi