Včeraj sem se spet srečal z informacijo kako svetovno znani guruji napovedujejo velike spremembe v naslednjih letih, v besedah njihovih sledilcev se opazi grožnja pred koncem sveta in klic po ne vem kakšnih revolucijah, ki jih ponujajo njihovi učitelji. Kajti samo oni poznajo pot in samo njihova pot je prava ( kako me to spominja na preteklost !!! ) 

Namensko sem vse zgoraj omenjene osebe označil z malo začetnico saj toliko zavajanja in različnih tolmačenj znakov in zvezd kot jih je v zadnjem času ni bilo še nikoli.

Res se je stanje zavedanja na kolektivi nekoliko dvignilo vendar je še daleč do stanja v katerem bomo lahko razumeli kaj so nam želeli povedati stari Modreci v njihovih spisih in zgodbah katere so se in se še predajajo ob tabornih ognjih, razlagajo v knjigah, medijih ipd.

In zmotno razlaganje ( prepričan sem, da imam prav, da razumem ) je enako kot napačno ( moja resnica je edina prava pa četudi vem, da je napačna ) .

Mislim, da iluzija še nikoli ni imela take moči kot jo prikazuje trenutno, vsaj v času naše civilizacije. Cikličnost našega Univerzuma predvideva, da so se verjetno s podobnimi problemi ukvarjale tudi prejšnje civilizacije ( ne mislim na naše prednike kot so Sumerci, Egipčani, Slovani… ampak  Lemurija,.. )  in se bodo tudi tiste za nami.

Pa vendar se vedno znova in znova pozablja na linearnost našega dojemanja časa. Tako kot mi  je  namreč tudi naš Univerzum podvržen linearnosti časovne komponente.

Stanje zvezd na nebu in drugi znaki okoli nas se ponavljajo pa vendar je ta trenutek en sam, preteklost ima svoje zakonitosti in prihodnost svoje. Poti obstajajo določene, po kateri bomo hodili pa je naša svobodna volja. Edino kar imamo in več kot si lahko želimo in zamišljamo.

Če stari Portugalci in Španci ( njih par in ne cela civilizacija ) ne bi zbrali poguma in zapluli v neznano bi verjetno danes v Ameriki še vedno obstajali samo Indijanci, na Japonskem Samuraji, v Evropi ne bi poznali začimb,… Ti stari pogumni možje so si upali stopiti v neznano in spremeniti potek naše civilizacije.

V dobro ali slabo ? Pustimo ! Kdo od nas ve kaj je dobro in kaj slabo !

Prihodnosti ne moremo napovedovati na osnovi starih vzorcev saj prihodnost še ni pisana pa naj to trdijo vsi guruji in učitelji tega sveta. Važen je ta trenutek, naša odločitev v temu trenutku bo pognala trenutek v prihodnosti.

Res se v temu času dogajajo spremembe ! Ali bodo korenite ali ne pa je odvisno od nas kot celota.  Vsak Planet ima več pomenov, tako dobre kot slabe. Vsak Planet lahko gleda na drugega na ta ali na oni način. Astrologija skozi stanje na nebu samo nakazuje vse možne Poti. Kvantna fizika pa to potrjuje.

Po kateri Poti bomo nadaljevali naš razvoj je naša prosta volja in to lahko izkoristimo, da bo naš jutri lepši. Da bo naš jutri življenje v harmoniji, ljubezni in miru !

Vendar pa moramo to storiti skupaj !!!

So Ljudje, ki so spremenili Svet in to so pravi Kreatorji !

Vse ostalo je samo promocija sebe in (zlo)raba umetne matrice, da se spodbija vaša prosta volja in kaže samo eno pot.

 

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar