Drage sestre in bratje ! Dragi soustvarjalci jutrišnjega dne !

 

Končuje se leto, ki nas je zaznamovalo tako na osebnem kot tudi na kolektivnem nivoju.

S združevanjem različnih znanj, potovanjem na Altaj in obuditvijo praspomina mi je uspelo prodreti do znanja o Matrici, o Platformi na kateri se vse dogaja. S koščki informacij, ki prihajajo med pogovori, meditacijo ipd počasi odkrivam ta čudež kateremu pravimo Univerzum.

Upam si trditi,  da enostavno VEM !

In lahko potrdim, da smo pred časom vstopili v prelomne trenutke in da je zadnji čas za akcijo.

Še vedno pa ostajam trdno na trditvi, da Holograma ne morem ustvarjati sam ampak ga ustvarjamo vsi skupaj. Mi in Univerzalna inteligenca, ki s osredotočanjem na trenutek iz kaosa ustvarja zgodbo katero si je zamislilo Stvarstvo, Višja Zavest ali kakorkoli že to želite imenovati.

Vsak od nas je kot kapljica v oceanu. Če se še tako trudimo, imamo vse informacije ocena,  ne moremo spremeniti nič . Večje število kapljic skupaj pa lahko ustvari novo reko, dvigne ocean…

Ne zahtevam od vas, da mi verjamete. Želim le, da premislite in se zamislite v katero jutro bi se želeli prebuditi. In mi to jutro pomagate soustvariti.

Čas je za razumevanje in sočutje. Čas je za življenje v harmoniji in miru.

Skupaj nam lahko uspe!

 

Nekaterih, ki jim sedanji sistem ustreza ne bomo premaknili – spremenili.  Pa to tudi ni namen. Vsak od nas ima pravico proste izbire. Izbire po kateri Poti bo nadaljeval.

Pot je že zarisana saj jo ne ustvarjamo mi. Smo pa postali sokreatorji tisti moment, ko smo postali zavestna bitja.

Naša možnost sokreiranja pa je odvisna od stanja zavedanja. Tako osebnega kot tudi kolektivnega.

Pred leti sem vzljubil astrologijo, Vzhodno astrologijo imenovano Djotiš. Eden od glavnih razlogov je vsekakor edinstvenost tega starodavnega znanja. Edinstvenost imenovana upaje – preventivni ukrepi !

Djotiš je sanskrtska beseda in pomeni svetlobo, Luč s katero posvetimo na našo Pot.

Oviram na Poti se žal ne moremo izogniti, lahko pa omilimo njihovo težavnost. Načinov preventive je več, za začetek pa je dovolj darovanje in dobra dela.

Cel svet govori o srečanju dveh velikanov Jupitra in Saturna. Skupaj s ostalimi dejavniki vsekakor vplivata na razdvajanje naše civilizacije, temi o kateri sem letos dovolj pisal in govoril.

In vzhodna astrologija ima znanje kako s pomočjo preventive omiliti slab vpliv katerega koli planeta oziroma ojačati njegovo dobro delovanje. In če želimo, da nam omenjena planeta stojita ob strani na naši poti naprej v boljši jutri se priporoča:

Za Jupitra ob četrtkih darujte ali opravite kakšno dobro delo za učence, učitelje, izobraževalne ustanove, podarite kakšno knjigo ipd

Saturn pa je vesel, če ob sobotah pomagate starejšim osebam, invalidom, revežem, brezdomcem ipd. Zadovoljen je tudi, če na ta dan širite znanje o duhovnosti, meditaciji, jogi ..

Ne smemo pozabiti na Severni mesečev vozel, ki ju gleda. Ob sobotah poskrbite za kakšno žival, nahranite jo, podarite hrano kakšnemu  azilu za živali ipd.

Najmočnejša in največja preventiva pa je seveda dvig zavedanja. Pot do razsvetljenja je še dolga, preskok v načinu razmišljanja pa lahko doseže vsak izmed nas.

 

Danes se za vse kristjane prične priprava na največji praznik. Jutri se rodi Odrešenik.

Naj bo to dan, ko se skupaj primemo za roko in pogumno stopimo po Poti, ki pelje v lepši jutri.

V jutro katerega nam pripravlja Inteligenca narave, v jutro za katerega so se trudili in včasih tudi borili naši predniki in predhodniki. Staroselci so tisočletja ob ognjiščih pripovedovali o narodu, ki bo prišel. O narodu Mnogoterih barv.

Sedaj ne pripovedujejo več. Sedaj pravijo, tukaj smo Najmočnejši od najmočnejših. Tukaj smo tisti, ki smo dovolj močni, da premagamo izzive pred nami.

Pred vrati je leto v katerem lahko pričakujemo še večje izzive pa vendar z nekoliko lažjim prizvokom. Vsaj za tiste, ki si upamo pogledati nad umetno matrico strahu in agresije. Tiste, ki delujemo v smeri miru in harmonije, v smeri sožitja in skupnega življenja.

 

Na nas je, ali bomo tako kot ovce sledili črednemu nagonu ali pa se bomo prebudili in res začeli sokreirati naš jutri

 

Želim vam mirne Božične praznike in vse dobro v letu 2021

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar