Veliko se govori o razdvajanju naše civilizacije. Pozablja pa se, da se razdvajanje vedno prične na lokalni ravni. Da se dogaja med nami, tukaj in zdaj.

Pride čas, ko se spoznamo. Ko se naše Poti srečajo, da lahko skupaj predelamo določene izzive in vzorce.

Pride pa tudi čas razdvajanja, ko se hoja po skupni Poti preneha. Ko se odločimo stopiti na novo Pot, ki pa ni nujno več skupna.

Takrat pa je potrebno razumevanje teh odločitev in njihovo spoštovanje.

Razumevanje odločitve soseda, prijatelja, sodelavca pa tudi partnerja….

Razumevanje in sprejemanje, da so to njegove odločitve in koraki, čeprav jih včasih ne razumemo.

 

Naj včasih zgleda še tako boleče in težko razumljivo toda smisel življenja ni stopicanje na mestu ampak evolucija, razvoj.  Smisel je predelava karmičnih vzorcev, katere smo prejeli ob rojstvu in kateri se nam nalagajo skozi celotno dobo življenja. Včasih sami, včasih z istimi osebami, lahko tudi celo življenje.

Pogosto pa se okolica okoli nas menja, Univerzum nam nastavlja spremembe  katere je, hočemo ali nočemo, potrebno sprejeti in jih izkoristiti za nadaljevanje poti.

Razumevanje nam da potrebno moč, spoštovanje pa pogum, da po potrebi sami nadaljujemo pot.

Predvsem pa je potrebna tudi hvaležnost do tistih, s katerimi smo do sedaj potovali. Ne glede kako težki ali lepi so bili skupni trenutki, nujno je da ostajamo prijatelji.

In zavedajmo se, da nas mogoče že za naslednjim ovinkom čaka nekdo, ki nam bo zapolnil praznino. Praznino, ki se pogosto pojavi ob takih trenutkih. Nekdo s katerim bomo predelovali naslednji izziv / lekcijo.

 

Želim vam veliko razumevanja, spoštovanja in pogumnih korakov v letu 2021

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar