O opaznemu dvigu stanja zavedanja še ne moremo govoriti, vendar je tu, opažamo, vohamo že ta čas, ki prihaja, ki ga prinaša Zemlja s svojo precesijo.

Zato toliko govora o novih časih, ki prihajajo.  Prav ta vmesni čas med časi, ko je bilo stanje zavedanja praktično nično in časi prebujanja, ki prihajajo pa prinaša željo po napovedovanju prihodnosti, »šloganju« kot radi rečemo po domače. Toda napovedovanje prihodnosti lahko tudi pomeni ostajanje na isti resničnosti, ostati ujet v istih vzorcih. Kajti prihodnost lahko vedno pokažemo samo na osnovi naučenih , poznanih vzorcev.  Tako deluje naš um, vedno primerja poznane »slike«.

Kreiranje pa je ustvarjanje novih resničnosti. Je včasih hoja po neznanih Poteh, po nam še neznanih vzorcih. Je korak v neznano !

Zato smo velike jasnovidce vedno razumeli za nazaj. Njihove napovedi, pogledano za nazaj,  so se vedno uresničile. Na lastnih izkušnjah pa vem, da se praktično niti ena velika napoved za naprej ni uresničila.  Preživeli smo leto 2000, pa leto 2012. tako kot bomo leto 2021 in jutrišnji Solsticij ter veliko srečanje dveh karmičnih velikanov Jupitra in Saturna.

Bolj kot pada stanje zavedanja bolj potrebujemo jasna navodila kako in na kakšen način predelujemo našo karmo. Pa naj gre to na osebnem ali pa kolektivnem nivoju.

Tisočletja nazaj, ko je stanje zavedanja bilo širše ( čeprav se mnogi sedaj ne bodo strinjali 😉 ) so ljudje sprejeli življenje in  predelovanje karme kot samoumevno. S padanjem stanja zavedanja in zavestno povezavo s samo Matrico pa je v ospredje prišel Ego in naša osebnost, ki izraža željo po enostavnosti in čim lažjem preživljanju življenja. Ego izkorišča zgodbe in mite, da iz vsakega od nas naredi osebo s posebnim poslanstvom. Naša želja, da smo posebni je skozi zadnja tisočletja našega Duha in Dušo okovala v vzorce, ki jih ustvarjamo skupaj z okolico.

In jutrišnji dogodek o katerem govori cel svet ni nič drugega kot podlaga na katerem se odvija naše življenje, je Pot po kateri hodimo.

Toda ta Pot ni enosmerna, ni samo ena. Kvantna fizika odpira možnost obstoja več Poti.

In primerjanje jutrišnjega dogodka z srečanji obeh velikanov v preteklosti je enako kot zgoraj omenjeno razumevanje jasnovidcev !

Razvoj celotnega Univerzuma je cikličen in linearen. Skupaj pa spiralen, tako kot je naša DNK.

Ko pogledam svet okoli sebe se zavem, da so nam znanja bila posredovana v delih in nam zaenkrat niso dostopna v celoti. Verjetno prav zaradi možnosti zlorabe, kot se je to v zgodovini že zgodilo.

In samo z združevanjem, s kombiniranjem različnih ved in znanj, ki so nam v danem trenutku dostopna lahko vsaj približno uvidimo sliko tega trenutka.

Če pogledamo samo astrologijo je med Djotišem, najstarejšo nam znano različico Vzhodne astrologije in mlajšo Zahodno astrologijo trenutno razlika okoli 24 stopinj, kar praktično znaša eno hišo, izraz ki ga uporablja astrologija in pomeni določeno področje našega življenja.

Tako kot se je leto 2020 kljub črnogledim napovedim nekaterih pokazalo kot izredno leto za duhovno rast, pa tudi za poslovno,  takšno bo tudi leto, ki prihaja.

Če bomo združili moči in znanja in spoznali Platformo , če bomo razumeli  Pot po kateri lahko hodimo in se bomo zavedali, da naša prihodnost še ni pisana imamo vse možnosti, da se bomo čez nekaj let, tako kot smo se za leto 2000, 2012 in še katero drugo vprašali » česa smo se takrat bali, saj sploh ni bilo hudo«.

Verjamem, da Pot, ki je pred nami ne bo enostavna. Sploh ne za večino. Pa vendar, svobodna volja v okviru naše Poti nam da možnosti, da sprejmemo naše poslanstvo, naš razlog zakaj smo tukaj v tem prelomnem času.

Naše poslanstvo v temu in vseh ostalih življenjih se deli na dva dela. Prvo, kaj smo prišli dati na ta svet in drugo, kaj smo se prišli naučiti.

Začnimo s prvo nalogo !

Začnimo s ugotavljanjem, kaj smo prišli dati na ta Svet. To je naše pravo poslanstvo. Mogoče imate/imamo posebno nalogo in posedujete/mo znanja, ki lahko olajšajo življenje. Znanja, ki lahko vsem omogočijo lepše življenje, manj onesnaževanja okolice, čisto in ekološko predelavo hrane ipd. Mogoče pa ste/smo tukaj samo zato, da ste/smo v teh prelomnih časih nekomu ob strani. Nekomu, ki nima možnosti in znanja razumeti ta čas in katerega je zaradi vseh teh napovedi in ustvarjanja panike in strahu, ki jih ustvarja umetna matrica s pomočjo medijev strah jutrišnjega dne.

Imamo možnost, da jutrišnji dan izkoristimo za razumevanje, povezovanje, prenašanje znanja ter dvigu energije in čustev na povsem drugo, višjo raven.

Lahko pa uberemo drugo pot, izgubljamo energijo zaradi čustvenih izpadov, želje po obilju. Še naprej nadaljujemo s prepričevanjem, da “imam samo jaz prav” ipd.

Astrologija ni bila in nikoli ne bo napovedovanje. Astrologija nam da možnost posvetiti na Pot po kateri hodimo, na Matrico katera ustvarja platformo na kateri se odvija naše življenje.

Severni mesečev vozel, v  vzhodni astrologiji imenovan Rahu že nekaj časa gleda na oba velikana Jupitra in Saturna in ustvarja meglico, ki zamegljuje naš pogled. Po drugi strani pa nam omogoča globoke duhovne uvide. Obe možnosti obstajata. Naša volja, predvsem pa zavedanje je tisto, ki določi kako izkoristiti vpliv planetov in njihovih značilnosti.

 

Dejstvo je, da se dogajajo karmične zgodbe, lahko bi rekli tektonski premiki v zgodovini naše civilizacije. Resnica pa je tudi, da so se takšni dogodki že dogajali v preteklosti in da se bodo tudi v prihodnosti.

Naš razvoj skozi geometrijski pogled pokaže vijačnico, kvantna fizika odpira več Poti. Kaj več si lahko še želimo !?

Naj bo naš jutrišnji dan poln harmonije, miru in razumevanja. Ljubezni do sebe in do drugih.

Tako kot vsak naslednji.

Na koncu, kaj lahko izgubimo ?

Največja resnica, katero še nekako lahko dojamemo s našo omejenostjo uma je večnost naše Duše.

Torej ! Česa se bojimo ?

Kaj še lahko prinese jutri ?

Mogoče šalo, ki sem jo zasledil na spletu te dni

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar