Ne morem biti tiho. Na mail mi je priletela reklama za neko novo različico Zakona privlačnosti.

Dve leti nazaj sem napisal članek Dan ko je umrla new age duhovnost, v katerem navajam da se je nova duhovnost ujela prav na t.i.  Happy, happy teorijo. Zaradi nerazumevanja izraza kreator/ustvarjalec je prišlo do obrazložitve Zakona privlačnosti, snemanja filmov, pisanja knjig.  Če pogledamo za nazaj, koliko ljudi poznate, ki so s upoštevanjem obrazloženega Zakona privlačnosti dosegli srečo, harmonijo in bogastvo. Razen teh, ki so to prodajali in ki sedaj ponujajo novo različico redko kdo. Harmonije v svojem življenju pa mislim da ni dosegel nobeden, ne z upoštevanjem načina, ki so ga prezentirali film in knjige.

Naj razložim:

Rodil sem se v ex Jugoslaviji kjer smo se v šoli učili Marxa in njegov komunizem in socializem. Tudi komunizem je obrazlagal da bomo vsi imeli vse in bomo srečni. Moje vprašanje proti koncu osnovne šole je bilo : Vsi s(m)o si želeli Mercedesa, kdo bo vozil mali avto ( Fičkota ) katerega smo prav tako proizvajali. In imel sem resne probleme s profesorjem 😉

Želim poudariti, da smo še daleč od stanja zavedanja, kjer nam bi Univerzalni zakoni – ( Karma eden od glavnih ) dovolili biti kreatorji. Poskusite sami, vzemite si čas in kakšen dan opazujete kaj bi priklicali na ta svet če bi se vsaka vaša misel skreirala, postala resničnost. Tisti moment nastane en sam kaos. Sam sem to poskusil pred leti in rezultati niso bili ravno obetavni ;(

Danes razumem. Problem nastane zato ker nismo mi tisti, ki ustvarjamo hologram v naši glavi ampak ga v naši glavi ustvarjajo naši priučeni vzorci in vzorci oklice. In tisti ki to vedo se že tisočletja, skozi umetno ustvarjeno matrico trudijo, da nam preprečujejo uporabljati našo pamet, razmišljati s svojo glavo. Skozi stanja zavedanja in to sintetično matrico so dosegli, da želimo biti vsi nekaj posebnega.

Vsi bi bili radi pomembni, vsi imamo posebno poslanstvo,..  Kdo bo prostovoljno čistil wc, skrbel za stare, bolne,.. ?  Bodimo realni.

Mi smo sokreatorji, se strinjam , kreatorji ne moremo biti, ne v temu stanju zavedanja.

Če pa nam uspe pozabiti na tistega zunanjega JAZ, na našo osebnost, ko osebnost  izgine pa postanemo samo še opazovalec igralca, samo še platno na kateremu se odvija zgodba. In prav zato si mi, kot osebnosti tega podzavestno ne želimo. Ker naša podzavest ve, da takrat osebnost izgine.

In kje je takrat naša prosta volja ?

Obstaja na višjih nivojih zavedanja, ko se zavedamo in sprejmemo da bomo igralci, ki bodo odigrali svojo vloga tega življenja pa naj bo karkoli že je, bogat reven, zdrav ali bolan…

Vsem  nam, ki »kanaliziramo« znanja in informacije in se trudimo to posredovati dalje pošiljam vso mojo podporo in ljubezen. Žal pa se tudi sam zavedam, da vse informacije, ki jih dobivamo od »tam nekje«  lahko prenesemo naprej samo skozi naše priučene vzorce in v okvirju stanja zavedanja v katerem smo in v katerem živimo.

In na koncu, ko sprejmemo in razumemo trenutno stanje in ko se zavestno trudimo postati najboljša verzija sebe nam sinhronost pripelje nasproti točno tako Pot po kateri želimo hoditi.

Delo in življenje v miru, harmoniji in ljubezni so rešitev za ta moment, razdvajanje še ni čisto končano in še je čas, da se zavestno odločimo na kateri resničnosti želimo živeti. Naš pravi JAZ SEM je v vseh »dimenzijah« in ko bo čas bomo začutili tudi tiste »višje«, bolje rečeno širše dimenzije kot so  5D …

Velik objem in lepo nedeljo vsem

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar