Kdaj ste se zadnjič pogovorili s svojim telesom, s svojim fizičnim telesom? Ste se sploh kdaj?
Ne da se opisati občutka, ko čutiš, da je veselo in srečno, ker ga ne zastrupljaš več s hektolitri kave, alkoholom, sladkorjem, stresom, nervozo, agresijo,…
Veliko prenese, ne pa vse!
Je naša obleka , zakaj ne delamo z njo kot z dragocenim plaščem in ne kot z delovno obleko ter ga svinjamo z vsemi packarijami.
Verjemite, hvaležno vam bo in z veseljem vam bo nudilo leta užitkov in lepega življenja.
Ko pobrskate po internetu boste našli svetovni dan spanja, gibanja, zdravja, kolesarjenja,… vse mogoče, nikjer pa nisem zaznal dneva s katerim bi slavili dan fizičnega telesa. Dnevi zdravja, spanja, gibanja na prvi pogled zgledajo kot da so posvečeni telesu, v resnici pa so posvečeni našim občutkom, zadovoljujejo naš ego, našo osebnost, ki si želi lepo in zdravo telo. Niso pa direktno posvečeni temu čudežu narave, našemu telesu, »obleki« naše osebnosti, »vozilu« našega ega.
Zavedati se morate da fizičnega telesa ne boli, mi čutimo bolečino skozi naša čutila. Naš um , naš ego je tisti kateri trpi.
In ko se tega zaveste, ko se v resnici zaveste, da je vaše telo že od rojstva naprej pripravljeno, da vam služi in omogoči, da predelujete vzorce in izkušnje katere ste si zadali, in da bolezen ni problem fizičnega telesa ampak je v resnici fizični odraz predelave naših izkušenj, takrat in šele takrat lahko svoje telo zares vzljubite.
Naj bo jutri dan posvečen telesu, vašemu fizičnemu telesu.
Usedite se na miren prostor, pogovorite se z njim.
V začetku bo to verjetno bolj monolog 😜 sčasoma pa … no to naj bo pa presenečenje, vaša osebna izkušnja !
Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar