MATRICA – »po domače«
Različni nosilci informacij v povezavi s razmišljanjem, obnašanjem ipd
Vemo, da misel požene energijo, kar posledično privede do procesa.Govorimo o trojstvu , o objektu, subjektu in procesu. Nič drugače kot celoten ustroj našega univerzuma.
Posledično lahko vzamemo frekvenco na kateri se misel udejanja, kot enega od faktorjev ? Vemo namreč, da je način našega izražanja, vibracija delovanja odvisna od nosilne frekvence na kateri deluje.
Po domače, strah in agresija imata zelo nizko frekvenco delovanja medtem ko hvaležnost, sreča ipd delujejo na povsem drugačni, precej višji frekvenci. Ljubezen recimo deluje na najvišjih frekvencah. Bolj kot je brezpogojna ljubezen višja je frekvenca delovanja.
Sicer spodaj omenjeno pojmovanje ni pravilno saj ni dobro in slabo mislečih so samo drugače misleči pa vendar, za lažje razumevanje si bom sposodil te izraze:
Kako recimo reagira misel na različni višini frekvence :
Dobra misel na dobrem nosilcu — dobrota, pomoč
Dobra misel na slabem nosilcu – naivnost, jaz želim
Slaba misel na dobrem nosilcu – nevoščljivost
Slaba misel na slabem nosilcu – jaz hočem,sovraštvo, agresija, napad
PRIMER:
Oseba, ki recimo opazuje uspešnega soseda bi reagirala nekako takole:
Od zgoraj navzdol:                                        Možnost manipulacije
Vesel sem ker ima                                          nizka
Jaz bi tudi imel                                               velika – ( te osebe so v naturi precej naivne in se jih da manipulirati )
Ne privoščim mu                                           srednja –( sicer taka oseba ni zadovoljna ni pa tako naivna )
Sovražim ga ker ima                                     velika – ( te osebe so po naravi agresivne in hitro zapadejo pod okrilje vodje ali pa oni postanejo vodje )
Srednji dve vrsti se lahko hitro zamenja saj sta si precej podobni.
To kar sam opažam zadnje čase je, da je veliko oseb, ki sicer mislijo dobro in delujejo s srcem, zapadlo pod manipulacijo delovanje nizkih nosilcev/ frekvence in namesto, da delujejo pozitivno in dvigujejo frekvenco vibracije delovanja sebe in okolice, so se nezavedno ( upam vsaj ) spustili in delujejo na dokaj nizkih nosilcih ( blizu frekvence agresije ).
Drage sestre in bratje, ni problem vibracija, problem je nosilna frekvenca delovanja !!!
Skupaj smo močnejši – dvigujmo frekvenco delovanja in ne moč delovanja !
Velik objem
Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar