V astrologiji Planeti prikazujejo načela, vzorce v katere je ujeta naša zavest na (pod)zavestni ravni, ki pa se izražajo skozi naša čutila na fizični/ materialni ravni ( sluh, vid, okus, otip, vonj ) in ( na pogosto nezavedni ravni)  naše občutke .

 

Osebnostna/duhovna rast je spoznavanje teh omenjenih načel/vzorcev in sprememba našega odzivanja na preizkušnje na katere naletimo na naši poti.

 

Naslednja stopnja je,  ko se naša širina zaznavanja iz t.i. fizičnega dela ( nam poznana čutila/občutke ) razširi na nadzavedna čutila, ko le ta pridobijo predznak jasno ( jasnoslišnost, jasnovidnost, jasnovednost,.. ). Zaradi predhodnih utelešenj naše Dušne zavesti  se pogosto zgodi, da ima oseba odprto eno ali več omenjenih nadzavednih čutil kar pa v primeru, da v temu življenju prevlada osebnost/ego lahko privede do  (ne)zavedne zlorabe danih sposobnosti in moči.

Razsvetljenje je, ko vam vse tole ( in še kaj zraven) postane jasno 😉

 

Absolutna svoboda pa je je spoznavanje vseh omenjenih načel/vzorcev in naše popolno prepuščanje – neodzivanje na hojo po naši Poti. Osebnost in zemeljski ego se popolnoma odmakneta in postaneta samo še opazovalec !

 

In zato toliko ovir na naši poti – naš ego ne želi tega !!!

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar