ČESA?

USPEHA!?

Pogosti vzorci shranjeni v nas. Vzorci naših staršev, vzorci preteklih življenj, ki jih je prehodila naša dušna zavest.

Strah me je obuti novih čevljev.

Tako kot naše starše nas je pogosto strah obuti novih čevljev. Si priznati uspeha lastnega razvoja na katerem koli področju, duhovnem, osebnostnem, materialnem,.. Kjerkoli.

 

Naši starši so bili navajeni nove čevlje spraviti v omaro in shoditi stare čevlje do konca. Z današnjim zavedanjem končno lahko sprevidimo kako močno so usidrani v nas vzorci nabrani skozi čas. Vzorci tedanjega realnega časa, ko so si otroci podajali čevlje iz roda v rod tako kot si podajamo – podedujemo vzorce.

Našo karmo. To je karma, tista karma s katero nas že leta in obdobja strašijo razni učitelji in guruji. Poznamo jo, pred nami je vsako sekundo našega življenja, samo nikoli nismo imeli čas pogledati in se z njo prvo spoprijateljiti, ji odpustiti in jo odpustiti. Jo objeti in jo poslati nazaj od koder je prišla, jo sprejeti hkrati pa se posloviti od nje. Od vzorcev katere ne potrebujemo več

Danes so novi časi, danes se lahko ( moramo )  zavedati da je nošenje čevljev samo prispodoba  karme. Da smemo ponosno obuti nove čevlje. Večkrat v življenju.

Da se sami odločimo katere čevlje bomo nosili.

Samo zaupati moramo svoji intuiciji in zbrati pogum ter slediti dušnemu načrtu. Naša intuicija je vsak dan bolj glasna. Preden si obujemo čevlje  mora naša dnevna rutina postati trenutek v tišini, s samim  seboj in si s pomočjo tihega glaska izbrati prave čevlje za danes.

Glasek je na začetku tih, komaj slišen, sčasoma pa postane močnejši, glasnejši. Energije tega časa, platforma na kateri se odvija trenutna zgodba omogoča to – zahteva to.

Drugače ???

Drugače boste zopet obuli stare čevlje, čevlje katerih smo navajeni, ki nas ne žulijo več. So shojeni tako kot naši vzorci v katere smo ujeti.

Naj bo danes dan, ko si bomo  obuli nove čevlje.

 

Z ljubeznijo

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar