Tisoče reinkarnacij je bilo potrebnih, da smo prišli do te stopnje, da smo si upali sprejeti ta izziv, ki je pred nami. Da rečemo dovolj in si upamo stopiti korak naprej.

Stari mojstri te učijo počasi, leta je potrebno za določeno vajo ali znanje. Predajo ti 10% ali še manj znanja in ko si tega osvojil in obvladal dobiš naslednjih 10%. In tako naprej. Korak po koraku.

Ste se kdaj učili borilnih veščin, mogoče Tai chi ali Qigong vaj? En sam gib treniraš tedne preden ga ne osvojiš, šele nato greš na naslednjega. In ko si osvojil gibe jih počasi sestavljaš v celoto, v vajo.

V modernem času pa naravnost drvimo, vse bi želeli osvojiti takoj. Kar je najhuje je na trgu tudi dovolj ponudbe, ki praktično čez noč nudi možnost pridobitve znanja. Tako je v duhovnosti, alternativni medicini, raznih terapijah in še kje. Ali preko vikenda opraviš tečaj, odideš za mesec dni v tujino in se vrneš kot mojster. Še Reiki iniciacije in mojstrstvo ti danes nudijo preko spleta.

Spomnim se maserja rojenega v Indiji, ki sem ga pred leti prosil za pomoč. Po masaži sva malo poklepetala in razložil mi je njegovo zgodbo. Masiranje se je od mladih nog učil od svoje babice in ko je bil dovolj star in je babica bila prepričana v njegovo kvaliteto ga je poslala k priznanemu mojstru. Po preizkusu pri njemu mu je le ta dal nalogo in sicer v enem letu je moral zmasirati 100 naključno izbranih ljudi ( dobesedno iz ceste ), edini pogoje je bil, da so mu pustili telefonsko številko. Vseh 100 številk je potem prinesel učitelju, ki je preklical vseh 100 oseb in če je bilo več kot 50 zadovoljnih je opravil izpit. Vendar to potrdilo v Sloveniji ni veljalo in je moral opraviti nekajdnevni tečaj kjer je pridobil certifikat s katerim je lahko odprl masažno dejavnost.

Enako je z duhovnostjo in osebnim razvojem. Preskakujemo razrede, z dvigalom se vozimo tja kamor bi morali peš. Nasploh mlajše generacije, katere zanima samo instant rešitev. Nič truda, vse čez noč. Zato tudi toliko nerazumevanja, bolje rečeno napačnega tolmačenja starih znanj, povezanosti z naravo, Stvarstvom, duhovi,..

Lepo je v eni izmed svojih knjig to opisal Adrian p. Kezele, hrvaški duhovni učitelj. Pravi namreč, da ko se oseba prične ukvarjati s duhovnostjo se na začetku znajde v 100% iluziji, šele sčasoma, če vztraja in dela naprej počasi spoznava resnico in se začne prebujati.

Žalosti me, da so to začeli izkoriščati nekateri , ki so iz duhovnosti in ostalih alternativnih znanj naredili posel, večji kot je marsikatera industrijska panoga na tej zemlji. Pa ne mislim toliko na Slovenijo, ki jo imam za precej razvito državo, delujočo na dokaj visoki vibraciji kot se lahko vidi tudi sedaj ob trenutnem izbruhu koronavirusa. Precej resno smo vzeli zadevo, brez pretiranega straha, vendar s previsnostjo kar nas bo na dolgi rok sigurno rešilo in omililo posledice. To samo pomeni, da se lahko zahvalimo našim prednikom, ki so nas, kot zgoraj omenjeno s mnogimi reinkarnacijami pred nami pripravili na čas, ki prihaja.

Poznana so mi časovna obdobja, ki jih ustvarja precesija Zemlje in vem, da smo dobro končali obdobje Kali juge katera je celotno človeštvo pahnila v dobo pozabe, v dobo nizke stopnje zavedanja samega sebe, svojih moči in zmožnosti, odnosa do okolja, Univerzuma v katerem živimo. Seveda govorimo o kolektivni ravni.

Toda Zemlja se vrti, matrica se spreminja, človeštvo se prebuja in počasi nam postaja dostopna ta širina pogleda katera nam pripada. Samo odpreti je potrebno oči in začeti uporabljati »zdravo kmečko pamet«. Ne se pustiti zavajati, začnite razmišljati s svojo glavo. Zato smo dobili um, razum – mental.

Ni enostavno, ni hitro , pa tudi čas se nam izteka. Pa kljub vsemu vidim zadeve pozitivno. Naši predniki in predhodniki so nas pripravili za ta čas. Globoko v nas se skriva njihova moč, njihova znanja in vsi odgovori katere tako iščemo. Samo poiskati jih je treba, poglobiti se vase, poiskati kontakt s svojim notranjim JAZom. In ta čas je idealen za to. Ta čas je bil dogovorjen in ustvarjen ravno zato.

Verjetno bo večina zmajala z glavo, ne bo verjela, vzela to še kot eno pravljico ali podobno. Marsikdo, ki pa čuti in ve kaj se dogaja pa se bo mogoče opogumil in tudi sam prišel na dan s kakšno informacijo, ki jo potrebujemo ta trenutek. Vsaka je dobrodošla. Nihče od nas ne ve vsega, ne zmore vsega, skupaj pa vemo vse in lahko naredimo vse.

Še enkrat, to kar se dogaja je bilo dogovorjeno, je načrt precej višje inteligence kot jo lahko trenutno dojamemo. Je samo še ena od mnogih preizkušenj na kolektivni ravni s katero se lahko predelajo vzorci, s katero se lahko na kolektivni ravni rešimo in osvobodimo kakšnega karmičnega vzorca. Vse to v pogledu Dušne zavesti, ne v pogledu naših osebnosti. Naše osebnosti tega ne želijo. Tudi Žak tega ne bi 😉 Ker tako kot vi imam tudi jaz astralno telo, imam čutila s katerimi občutim ta strah okoli, to žalost, bolečino kar je razumljivo. Dejali bi, človek sem.

S strani naših Dušnih zavesti pa je ta trenutek »pravo veselje«. Zakaj v narekovajih. Zato ker je to zopet pogled skozi moje oči, skozi čutila  katera mi ponudijo razlago skozi občutke. Zavest ne čuti. Ona se bo samo malce osvobodila, predelala nekaj karme, osvobojena bo nekaj gravitacije, ki jo veže na ta Univerzum.

Kot sem prej omenil, prej ko sprejmemo lažje nam bo. Vsi staroselci na temu našemu planetu so pred časom pričeli predajati dolgoletna znanja katera so se prenašala iz roda v rod, bila sveta in dostopna samo redkim izbrancem. Vsi so govorili o rodu, ki bo prišel, o najmočnejših od najmočnejših, ki bodo pripravljeni in imeli moč za prehod v novo obdobje. Zadnja leta pa pravijo prišli so najmočnejši od najmočnejših. Mi smo ti, ki lahko naredimo prestop v novo dobo, v nov način življenja.

Pa zopet me ne boste slišali govoriti, da se bomo lepega dne zbudili v novem okolju, v t.i. peti dimenziji. Ne vem kako se bo to dogodilo. Vem kako se je približno 13.000 let nazaj ko se je zgodil zadnji veliki premik magnetnega polja, zadnji veliki shift. To znanje mi je bilo predano. Pa vendar, z vsem globokim spoštovanjem do teh oseb, ta znanja so mi predali ljudje kateri so tako kot jaz potomci generacije, ki je takrat ostala na tej t.i. tretji dimenziji. To niso informacije tistih, ki so prešli v višjo dimenzijo.

Mislim, da nihče ne more z gotovostjo trditi kaj in kako se te zadeve dogajajo. Všeč mi je bila razlaga, katero sem pred tedni dobil  s strani človeka, ki se uči starodavnega šamanizma v Andih. Šamani iz tistega konca pravijo, da peta dimenzija prihaja k nam.  To bi mi bilo bolj všeč. Zakaj ne bi izkoristili tega tehnološkega znanja, ki ga imamo sedaj, tega obilja, ki smo ga zgradili. Samo sistem življenja je potrebno nekoliko spremeniti, da bomo začeli živeti v miru in harmoniji z sočlovekom, z naravo. Živeti v okviru Univerzalnih zakonov. Saj ni tako težko, treba je le malo poguma. Pa seveda pobrskati malo po starih znanjih, odgovorih, ki se skrivajo v nas. Kljub vsemu upam, da imamo še dovolj časa da uspemo v temu.

Moje osebno mnenje je sicer, da žal tako kot pri zadnjem premiku nismo vsi pripravljeni na takšen preskok . Pa vendar, po pričevanju staroselcev je takrat končni del premika trajal slabe dva dni in v temu času je prišlo do spremembe in zavladal je tisti najslabši del moškega ega, agresija, pohlep, zasvojenost… značilnosti katere obvladujejo še sedaj. Tukaj sam uporabljam zdravo kmečko pamet in si dovoljujem možnost, da so se podatki skozi čas nekoliko izgubili, spremenili in da se je tudi takrat sama zgodba odvijala več let, lahko tudi stoletja preden je prišlo do konca premika. Lahko, da je tisti veliki finale trajal samo 2 dni, tisti zadnji sunek energije, ki je dokončno razdvojil takratno civilizacijo. To še sprejmem. In zato trdim, da je za nas še čas. Za tistega, kateremu je dovolj te drame je še čas. Vse kar mora storiti je prepustiti se, dvignite se nad strah, oklepanja preteklosti, zasvojenosti s tem kar si je do sedaj pridobil ( pa ne mislim, da sedaj vse prodate kot je to baje nekoč zahteval Jezus 😉 – mislim na energijsko navezanost na stvari  ) in sprejeti načrt, ki je bil napisal dolgo nazaj. Sprejeti dejstvo, da je vse odvisno od načina odziva na kolektivni ravni in pa seveda od naše osebne matrice. In naša svobodna volja je samo v temu, da se lahko fokusiramo na realnost katera nam v naši matrici najbolj »ugaja«. Če se ne moremo na »zavestni« ravni, če nam še vedno vlada naš um pa poskušajmo na način kot smo ga znali kot otroci. Sanjajmo. Pustimo domišljiji svobodno pot. Poskusimo si predstavljati, da smo že tam. Vsak si lahko po svoje razlaga življenje na planetu na katerem bo več harmonije, miru, ljubezni. Sočutja. In začnite delovati na ta način, tam kjer lahko. Pomagate bližnjemu, dobro opravite svoje delo karkoli že opravljate, opravite ga z veseljem. Ne samo delo v službi, tudi delo doma. Zopet si poiščite en hobi kateri vas veseli, kateri vam odpre srce, Bolj kot kadarkoli si najdite nekaj kar vas dviga, kar vam odpira srčno čakro. Mogoče so to vnuki, risanje, branje, petje, karkoli. Spomnite se kako smo živeli dogodivščine naših junakov , kako je delovala naša domišljija. Takrat smo še znali ustvarjati svoje svetove v katerih smo živeli. Še kako potrebujemo sedaj ta občutek.

In to preskakovanje kot sem omenil zgoraj je prineslo do veliko napačnih obrazložitev.

Recimo trditev Vsi smo Bog. Prvo je potrebno vedeti o katerem Bogu govorimo. Je to tisti, ki je ustvaril nas takšne kot smo zdaj, kot se vidimo v ogledalu. Potem lahko govorimo o bogu z malo začetnico, o po mojem mnenju bitjih, ki so z eksperimentiranjem ustvarila našo raso. Ali govorimo o tistem Bogu, o Stvarstvu ( ne želim ga imenovati Stvarnik ker je to moškega spola in pravo Stvarstvo sigurno nima spola, če pa že pa nobeden ne more trditi katerega spola je 😉 ), ki je ustvarilo ta Univerzum. Potem lahko govorimo o Zavesti, o nečem kar se ne da opisati. Kako opisati nekaj kar nima značilnosti, kar z umom ne moremo dojemati. Vsak ki je v meditaciji ali pri kakšni drugi priložnosti doživel izkušnjo stanja čiste zavesti ve o čemu govorim. O tistih minutah, ki izginejo. O katerih se ne spomnimo, katerih ne moremo opisati saj tega časa preprosto ni. To je tista tišina v tebi, ko izgineš in te ni. Tisto blaženstvo, ki ga občutiš ko se zopet zaveš.

Torej prvo poglejmo s katerega vidnega kota postavljamo to trditev Vsi smo Bog. S stališča naših osebnosti, fizičnih teles. Mislim da sedaj pa že večina ve in verjame, da smo energijska bitja, ki vibriramo z različnimi frekvencami. In da je naš izgled samo odsev naših čutil kot je recimo vid. Nismo pa celoten spekter Univerzuma. Smo del ne pa Univerzum. Torej ne , nismo Bog smo pa del njegove stvaritve.

Če pa pogledamo s strani zavesti tukaj pa je zgodba malenkost drugačna. Slišali ste že izraz da smo iskrica Stvarstva kar v načelu lahko tudi uporabimo. Vsekakor smo del celotne Zavesti, ki je Stvarnik vsega okoli nas in tudi nas. Pa zopet govorimo o delu Zavesti.

Zavesti se ne da opisati saj nima značilnosti. V temu materialnemu svetu bi jo lahko recimo primerjali z vodo. Vsaka kapljica ima vse informacije kot jih ima ocean pa vendar ni ocean. Je sestavljena iz istega materiala kot je ocean, pa vendar ni ocean. Je pa del oceana. In če informirate eno kapljico vode ste informirali vse vode sveta. Vodni kristal lahko informirate in on bo informacijo širil dalje. Na internetu imate veliko materiala o testiranju s tekočimi kristali. Vredno si je kdaj ogledati kako se kristali odzivajo na misel, ki jo oddajajo mimoidoči. Poznate testiranje, ko so poleg kozarca z vodo dali sliko Jezusa, Marije, pa tudi Hitlerja in druge osebnosti. Potem pa z mikroskopom slikali obliko kristalov. Neverjetno.

Se zavedate, da je človek sestavljen iz skoraj 75% vode.  In da je voda tekoči kristal na katerega dokazano lahko vplivamo. Zato toliko govora okoli pitja vode. Čim več vode spijemo bolj se čistimo. Nič drugačni nismo kot narava okoli nas. Voda ki se zaustavi zasmrdi. Enako je z nami !

Seveda prvo čistimo fizično telo, ker pa je stres spravljen tudi v fizičnem telesu pa se osvobajamo tudi njega. Seveda ne vsega. Še vedno je za čiščenje stresa potrebna  meditacija, umirjanje in delo na sebi. Pitje vode samo pomaga k večjemu učinku. S pitjem čiste izvirske, žive vode pa prejema naše telo informacije, ki so čiste, neobremenjen. Zato toliko priporočil na to temo.

Vsi ki ste bolj tehnično usmerjeni ste kdaj pomislili kako enostavno je vplivati na človeka s monitorji, računalniki in mobilno opremo delujočo na tekoče kristale. !?

In ko vse pogledamo s strani, nismo Bog in enako velja da SMO VSI ENO. Nismo vsi eno, smo pa Celota, smo majhen ampak pomemben del Celote. Brez nas Celota ne bi bila popolna. Nismo ocean ampak smo čudovita mala kapljica brez katere ocean ne bi bil popoln. Smo del čudovite kreacije Stvarstva nismo pa Stvarstvo.

In ne ! Ne moremo vsega ! Vsak od nas ima določeno nalogo ki je potrebna, da zapolni Celoto. Ne nasedajte da lahko dosežete kar želite, to je izkoriščanje naivnosti naših osebnosti, in že je tukaj Maya, boginja iluzije, ki samo čaka, da se bomo dovolj predali in zaživeli v nekem sanjskem svetu. Pa to bi bilo še vse v redu, žal to po navadi ni v naši matrici in slej ko prej pride moment, ko želi naša podzavest vrnitev nazaj na opravljanje naloge. In tak trenutek pozna večina od nas. Tudi sam sem ga doživel. Moj je bil, čeprav mi je bilo podzavestno povsem jasno da tako ne gre, mi je um še vedno ustvarjal nek občutek da bo šlo, kar pa je izkoristil eden od vzorcev in se oklenil tiste cone čeprav neudobja pa vseeno poznane cone. In dokler nisem zbral poguma sem živel v nekem prepričanju, da bo že kako. In samo Nagradi za minulo del kot ji pravim se lahko zahvalim, da sem toliko podpore, da sem preživel z minimalnimi posledicami.

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar