Biti ovca

Biti ovca ne pomeni samo počepniti. Pomeni tudi slepo verjeti in slediti vsemu kar ti prinaša okolica. Pomeni podrediti se črednemu nagonu.

Biti ovca pomeni izklopiti svoj instinkt, svojo intuicijo !

Osvoboditi se črednega nagona pa ne pomeni začeti vojno proti nasproti mislečim ampak pridobitev širine pogleda, dvig nad frekvenco delovanja okolice, razumevanje njihovih odločitev ne pa slepo sledenje.

Osvoboditev pomeni začeti upoštevati svojo pamet, svoja znanja, pričeti živeti svoj potencial.

 

Osvoboditev pomeni tudi oproščanje, oproščanje vsem za vse kar so nam storili. Pa naj bo to v temu ali predhodnih življenjih. Oproščanje sebi, da smo se pustili zavesti in zlorabiti !

Na nas je, da oprostimo.

Na nas je, da se spomnimo kdo smo !

Univerzum s svojimi zakoni poskrbi da se odplača karma, ne mi !

 

Srečno !

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar