Nekateri, ki ste včeraj prvič naleteli na moj zapis imate mogoče vtis, da ne verjamem v prosto voljo, v možnost kreiranja naše usode.

Pa obstaja!

Obstaja več proste volje kot si jo lahko sploh zamislimo. Žal pa obstaja v okviru naše Poti kot vedno trdim. V okviru naših zmožnosti in potencialov. Ti pa so skoraj neskončni.

Vsakemu od nas je določena Pot ( začetek in konec ) vmes pa je naša prosta volja kako in kje bomo usmerjali naše korake.

Linearnost časa nam omogoča, da si sami pišemo prihodnost, zopet v okviru naše Poti.

Še kako velja tisti izrek, če ti življenje ponudi limone si naredi limonado. Samo pravilno ga je treba razumeti.

 

Da me boste razumeli:

Vzel bom primer, kako nam recimo lahko pomaga poznavanje astrološke karte osebe.

V karti osebe je razvidno, da ima veliko izzivov ( da ne rečem slabosti ) v hiši bolezni, nezgod in hiši izgub. Izguba pa je lahko tudi odhod od doma, izselitev in ne samo smrt ipd.

Takšni osebi bi se recimo svetovalo naj se izobrazi za zdravnika in gre opravljati delo v tujino.

Razumete našo prosto voljo !

Namesto, da imamo težave opravljamo delo, pomagamo drugim, ki imajo težave. Namesto, da izgubimo se sami odločimo za odhod !

To je bistvo naše proste volje. In to je več kot smo si kadarkoli upali imeti.

Seveda pa so del te zgodbe naši vzorci, prepričanja,.. ki nam olajšajo ali pa otežijo hojo po naši Poti.

Temu pa rečem »nagrada za minulo delo«, eni jo imamo več, drugi manj!

Zato se tudi splača soočiti se z  našimi izzivi in jih ne prelagati na kasneje. Slej kot prej se z njimi zopet srečamo.

 

Tako kot osebno imamo tudi skupno, kolektivno Pot, ki je povržena enakim zakonom kot  je naša osebna.

 

Naj bo vaš vsakdan poln harmonije in miru s samim seboj ter ostalimi

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar