Velika večina novodobnih učiteljev, terapevtov in motivatorjev je v zadnjih letih na tržišče prinesla in ponudila hitre rešitve za vse probleme.

Bodi happy-happy in vse bo v redu

Si kreator svojega življenja

Zakone Univerzuma kot so zakon privlačnosti, resonance ipd se dnevno prireja potrebam množice.

Astrologija je postala »šloganje«, šamanizem modni hit, vera religija, magija pa šarlatanstvo.

Večina tega so res starodavna znanja, ki pa se »prirejajo« potrebam nove instant generacije, bolje rečemo kar cele naše civilizacije. Iščejo in želijo se takojšnje rešitve s čim manj truda.

Včeraj so nas reševali angeli in vodniki, danes po nas prihajajo medgalaktična bitja s svojimi vesoljskimi ladjami.

Mislim da Maya, boginja iluzije še nikoli ni bila tako delavna in uspešna kot v zadnjem času 😉

Vem, da mi ne boste zamerili tisti, ki ste pravi Magi, Astrologi, Učitelji, tisti ki ste s dolgoletnim ( tudi več življenj trajajočim)  učenjem in dolgoletno prakso dokazali, da je to res vaša Pot , saj to ni namenjeno Vam.

Moje besede so namenjene vam drage bralke in bralci, da si priznate in začnete poslušati vašo intuicijo, vaš Notranji glas, ki pravi, da ne obstaja nič takega kot so instant rešitve. Da je vsako našo izkušnjo potrebno predelati in da Univerzum ne dovoli bližnjic.

Vse več oseb se zaradi slabega psihičnega stanja zadnje čase obrača na nas. Skupno jim je, da sčasoma ugotovijo, da jim ni nič boljše, da se problemi ponovno pojavljajo in da so običajno zanje še težji.

Verjamem, bolje rečeno vem, da obstajajo druga bitja, elementi, esence, entitete … Vem, da je nekaterim enostavno stopiti v kontakt z njimi. Zavedati pa se je potrebno tudi, da je večina njih tudi zelo »podkupljive« narave, da ne govorijo vedno resnico, predvsem pa, da je na koncu vedno izstavljen račun katerega je potrebno poravnati!

Še t.i. naši vodniki nam včasih ne govorijo resnico saj smo se na nadzavestnem nivoju tako dogovorili! Da moramo prvo predelati lekcijo in šele potem gremo lahko naprej.

Zakaj se to dogaja ?

Zato ker je v zadnjih tisočletjih na kolektivnem nivoju prevladala »slaba« stran Ega. Tista stran, ki zahteva in spoštuje avtoriteto, je polna pohlepa, nesočutja. Pogosto pozabljamo, da zaradi dualnosti našega univerzuma obstaja druga stran vzorcev. K avtoriteti spada sledenje, k pohlepu skrb, k nesočutju sovraštvo itd

Glede na splošno stanje zavedanja pa to pridno izkorišča naš ego in postavlja naše osebnosti naprej v prvi plan. Človek je postal nekaj posebnega, dvignil se je nad vse. Verjame, da je čudež narave pozablja pa na tisti svet okoli sebe, ki je prav tako kot on čudež. Vse okoli nas je Magija. Človek ni nič posebnega razen tega, da ima razum katerega pa uporablja glede na stanje zavedanja.

In prav to postavljanje osebnosti na prvo mesto je privedlo do trenutne situacije.

Osebnost želi instant rešitve !

Osebnost ni pripravljena trpeti saj čuti bolečine, strah!

Osebnost ni pripravljena narediti korak iz cone (ne)udobja saj ne pozna druge strani, boji se, da bo izgubila kontrolo.

Ni več pripravljena počakati, da se njen ritem uskladi s univerzalnimi zakoni.

Osebnost hoče takoj, hoče instant rešitev!

In seveda, kar naenkrat so se pojavili tudi ponudniki, ki to omogočajo.

In ego, kateri je podvržen sledenju je osebnost prepričal, da je možno vse ovire, tegobe in izzive premagati s bližnjicami kot so uporaba svetih rastlin, različnih substanc, hipnoza, magija…

Naš ego je tisti, ki ne želi, da ima naša osebnost stik s notranjim Jazom, s našo Dušno zavestjo saj tam izgubi boj, tam izgubi veljavo.

Tragikomično je že poslušati obljube in ponudbe po medijih, da lahko postanemo kreatorji našega življenja, hkrati pa se večina ponudnikov ne zaveda ( ali pa !? ) , da smo Kreatorji lahko samo v okviru naše Poti, pogosto imenovane tudi Poslanstvo, Dušni načrt ipd.

Samo v okviru tega lahko kreiramo našo prihodnost. Samo tu je naša prosta volja, prosta volja naše Osebnosti.

Če bi se vsak od nas začel zavedati kaj želi naša Dušna zavest, zakaj se je ta naš Notranji Jaz utelesil v temu telesu in v temu času,  bi spoznali našo pravo Pot. Katere vzorce smo prišli predelati in skozi kakšne izzive, kje je naša moč in  kje so naše šibke točke. Si upal predati svoji  Poti  s vsem srcem in pogumom in pustil, da ga vodi sinhronost potem bi ego izgubil moč in naša prava Osebnost bi ponosno stopala naprej v sodelovanju s notranjim Jazom.

Žal ni druge možnosti. Ne moremo postati kreatorji univerzuma, si brez truda ustvariti obilja in bogastva, ljubezni in sreče.  Razen seveda, če to ni naša Pot 😉

In tukaj zopet stopi na plan naš ego, pa ne samo naš, upal bi si trditi da kar kolektivni in prične prepričevati osebnost, da ji pa seveda to pripada.

Kako v modi je vedeti »naša« prejšnja življenja. Zanimivo, da je večina bila znanih in močnih osebnosti, velikih borcev, kraljev, princesk in princev, magov, čarovnic in čarovnikov. Je kdo od vas bil mogoče krojač, kmet, lopov, berač,… ?

Bi mi verjeli, če bi dejal da ni nič takega kot naša prejšnja življenja? Da še nikoli nismo živeli?

Pa je deloma res !!!

Jaz, vi, mi nimamo prejšnjega življenja. Mi živimo samo sedaj v temu telesu. Naša Dušna Zavest ja, ne pa mi. Ona je večna. Jaz ki to pišem, vi ki to bereta pa smo osebnosti, liki tega življenja, ki izginejo ko se preneha življenjski cikel tega telesa. Spomin na nas ostane, celotno življenje ostane zapisano v akaškem polju, linearnost našega časa pa nas potisne v pozabo.

»Zemeljski« del našega Ega izgine in tega se zaveda zato tudi tako vneto bije bitko za prevlado. Dokler vlada je živ! Zato takšna želja po življenju.

Kako pogosto slišim odgovor »naj se s problemi ukvarja tisti za mano, samo da mi je sedaj lepo«. Odgovor ega/osebnosti.

Samo pomislite,  da ste prav zaradi tega vašega predhodnika ki je tako razmišljal mogoče vi sedaj v temu stanju !

In če bi res sprejeli našo Dušo v svoje življenje, našo pravo Dušno zavest in ne neko namišljeno srčno povezavo katero pogosto uporabi ego da zavede osebnost v iluzijo, sprejeli njeno željo potem bi resnično zaživeli svoje poslanstvo.

Ko se zavemo naše Biti, zavemo Sebe, takrat začnemo hoditi po naši Poti. Takrat začnemo uživati v vsakem trenutku ne glede kako lep ali težak je za našo osebnost.

Takrat začnemo res živeti!

In ta takrat bo prišel, slej kot prej.

In slej kot prej bo pravljica postal resničnost.

Slej kot prej se bo vsak od nas zazrl v zrcalo in vprašal: »zrcalce, zrcalce na steni povej katera/kateri… »

In slej kot prej bomo v njemu zagledali najlepše kar obstaja – našo Dušo !

Jo še ne vidite? Ni problema,  imamo čas, ona je nesmrtna 😉

 

Velik objem in še več »zdrave kmečke pameti«

 

p.s.  lahko ste opazili, da nekatere besede pišem z veliko druge z malo začetnico, to je zaradi spoštovanja do resničnega, nesmrtnega Ega in Dušne Zavesti ter minljivega zemeljskega ega in osebnosti

 

p.s  če ste to prebrali v celoti čestitke, vi še sigurno niste »instant« fan 😉

 

 

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar