Kvantni preskok se dela v naših »glavah«, na nivoju zavedanja in ne v dimenzijah. Dimenzije so le odsev našega nivoja zavedanja, bolje rečeno, glede na naše stanje zavedanja se umestimo v dimenzijo katero razumemo.

Zatorej ne čakajte, da bo tako opevana višja dimenzija prišla k nam ker ne bo. Ona je tam zunaj, okoli nas in nas čaka. Dosežemo pa jo lahko s spreminjanjem našega zavedanja.

Zemlja nam s svojo precesijo odpira možnosti, na nas pa je ali to razumemo, sprejmemo in reagiramo.

To je naša svobodna volja !

Poglejte okoli sebe. Preskok je tukaj, se dogaja in se še nekaj časa bo. Nič niste zamudili, še je čas!

Opazujete okolico, tam boste našli odgovor.

Sem tam kjer želim? Ali mi pot po kateri hodim trenutno ni všeč ? Lahko jo spremenim ! Ta čas to omogoča.

Preskok se dogaja. Žal pa preskok ne omogoča samo boljši jutri, omogoča tudi slabši jutri.

Zavedanje in širina !

Tema ni nič drugega kot ne-informiranje , tema je nerazumevanje !

Bela barva vsebuje vse tone, tudi črno. Posvetite v svojo temo, pustite, da informacije stečejo v vas. S svojim zavedanjem pa določite kaj je res in kaj ne. Imate to moč, verjemite v to.

In verjemite vase in v svetlo prihodnost. Pričnite živeti kot da ste že v njej. Dvignite frekvenco delovanja in stopite na Pot po kateri želite Vi hoditi in ne Pot katero vam kažejo drugi. Pokukajte v svojo Dušo. Poslušajte svoje srce, verjemite vanj. V njemu so odgovori, on vas lahko popelje v katerokoli dimenzijo želite.

Srečno Pot draga popotnica in dragi popotnik !

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar