Že od začetka študija astrologije me muči vprašanje ali je naše življenje res določeno ?  Zapisano tako kot ga lahko razberemo iz naše natalne karte ( pogleda neba v času rojstva ) ?

Bolj ko se spuščam v globine (raznih) znanj  pa ugotavljam, da nam astrologija v resnici kaže naš program katerega smo si zadali v temu utelešenju. Naš štartni program poznan tudi kot t.i.  Dušne pogodbe.

In da je naša moč sposobnost reprogramiranja. Zmožnost, da iz naših slabosti najdemo naše super moči!

In to je Karma !

Drugače ? Drugače pa govorimo o Usodi.

Stanje zavedanja in naša svobodna volja sta ključna faktorja ali bomo hodili po Poti Karme ali Poti Usode !

Resnica je, da je vsak od nas Unikat, Iskrica ujeta v vzorce nakopičene v naših telesih in umu.

Naj vam trdijo karkoli resnica je, da imamo svobodno voljo, da to lahko naredimo.

Ne trdim, da je enostavno. Niti ne trdim, da nam bo uspelo. Upam pa si trditi, da je mogoče !

Naj nam bo dana Moč, da sprejmemo tisto kar ne moremo spremeniti, Pogum, da spremenimo to kar lahko  in Modrost, da prepoznamo razliko.

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar