In na koncu.

 

Vsak od nas je Unikat, nihče ni boljši ali slabši.

 

Imamo samo različne moči in darove/sposobnosti in na nas je, da jih odkrijemo in  jih zavestno spustimo v življenje. Da zavestno živimo vsak trenutek naše Poti pa kakršna koli že je.

Ganesh, indijsko božanstvo, ki naj bi bilo ustvarjeno zato, da skrbi, da se v Univerzumu upoštevajo univerzalni zakoni ima dve ženi. Buddhi in Sidhi. Budno in Močno bolje rečeno, tisto ki ima Intelekt/ Znanje in tisto, ki ima Duhovno moč. Pravijo, da imeti Buddhi brez Sidhi nima vrednosti, in obratno. Eno ali drugo je pomembno, toda samo skupaj nam da potrebno znanje in moč.

In to je vse kar potrebujemo !

Zavedanje spoznati vez, vzorec v katerega smo ujeti in imeti Moč/Znanje ki je potrebno, da ga opustimo, spustimo in posledično ustvarimo možnost izničenja vrtinca, karmične vezi v katero smo ujeti.

 

Želim vam veliko Poguma, Moči in Modrosti predvsem pa Zaupanja vase in Vero v Višjo Inteligenco, Boga, Alaha, Očeta, Mati Boginjo ali kakorkoli že imenujete.

 

Svet okoli nas se spreminja.

Postanimo in ostanimo vzor okolici, samo tako lahko pomagamo k ustvarjanju novega sveta, harmoničnega, sočutnega in prijaznega vsem. Ta resničnost že obstaja, samo verjeti moramo vanjo in živeti v okviru zakonov, ki v njej veljajo.

Naj bodo nove želje te, ki bodo zahtevale uresničitev in  ohranjanje tega novega sveta !

 

Z ljubeznijo

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar