Se počutite slabo, izgubljeno?  Nimate energije, ne spite … ?

Ta čas zahteva pozitivno razmišljanje, zahteva biti v harmoniji s seboj in okolico. Če se počutite slabo, preprosto spustite, prepustite naj gre.

Če ne morete razmišljati pozitivno, ne mislite ničesar !

Ne glejte novic, televizije.. (Božični filmi dovoljeni 😉 ) in pojdite stran od oseb, ki govorijo, da gre vse narobe, slabo itd. Če ne morete oditi, ker so del vaše družine, poslovne ekipe..  ne jih poslušati, poskusite da ne absorbirate/vsrkavate njihove nizke vibracije.

In ne pozabite, kar koli že pravijo – prihodnost še ni napisana. Prihodnost se bo odvila na osnovi naših odločitvah in v okviru Univerzalnih zakonov , ne pa po napovedih samooklicanih rešiteljev, gurujev …

Ozemljitev je nujna, pojdite v gozd, park, hodite, meditirajte, bodite v trenutku, bodite prisotni!

Zamenjajte kanal opazovanja – glejte z druge stran !

Obstaja preprosta vaja, ki pomaga:

Naj se vse tuje energije, tuje čustva in misli vrnejo nazaj k izvoru svojega porekla in naj se vse moje energije, moja čustva in misli vrnejo nazaj k meni.

To ponovite 3-krat

 

Z ljubeznijo

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar