Pravimo, da se razvijamo, da postajamo bolj inteligentni kot so bili naši predniki, da razumemo več. Da odkrivamo nove in nove skrivnosti. Počasi dojemamo, da ima vse v vesolju svoji smisel in pomen. Da »na ključ no« ni naključno! Da je vse podvrženo nekim zakonom. Pa jih znamo uporabiti?

Kaj nas želi učiti ta čas ?

Mogoče, da končno začnemo upoštevati to kar smo pridobili z dvigom našega zavedanja. Da začnemo delovati v skladu s temi znanji.

Ali je težko ? Ne! Če jih razumemo vse postane enostavno.

Zakaj je potem vse tako skrito. Mogoče zato, ker potem ne bi bili več ovce, ne bi bili več podvrženi črednemu nagonu. Se tega zavedajo nekateri in teh dejstev ne želijo pokazati ljudem !? Mogoče. Pomislite, narava vam je dala možgane, dobili ste Razum. Uporabljajte ga.

Primer:

Veliko je govora o Zakonu privlačnosti. Koliko od vas razume, da gre tu za Zakon mentala, zakon misli, mogoče lahko rečemo zakon Uma/Razuma. Kdor dobro misli, se mu dobro vrača in obratno. Misli pozitivno in vse bo v redu. Potrjujem, da se s tem popolnoma strinjam.

TODA pozabljamo, da živimo v materialnem svetu. Svetu kjer so vibracije tako nizke, da se nam skozi naša čutila svet okoli nas zdi trden, težak, na momente prav nič svetleč. In da, v temu svetu veljajo Zakoni, eden od njih je Zakon sile, ki je Zakon fizične narave. Univerzuma v katerem živimo. Ta zakon pravi »z isto silo kot mi pritiskamo na steno, ona pritiska na nas«.

Zakaj se vedno ponavljam, zakaj vedno omenjam Zorni kot? Zakaj me tolikokrat slišite »poglej z drugega kota«!?

Kaj če pogledamo s vidika stene, ki pritiska na nas kot omenjeno zgoraj !

Enako pomeni za zakon privlačnosti. Kar mislimo to privlačimo ! Ko ga nehamo opazovati samo z naše strani, ko pogledamo še z drugega konca ! Kaj dobimo !?  To, da tam zunaj obstaja nekaj ali nekdo, ki prav tako razmišlja o nečem, ima  željo po nečem. In če mi vibriramo na njegovi vibraciji/njegovi misli potem on/to privlači nas.

V temu materialnem svetu obstajata magnetizem in gravitacija, ki skrbita, da vse deluje tako kot mora.

In da, enako velja, če nekaj ne želimo. Nekaj  odbijamo od sebe. Enako velja za drugo stran.

Me razumete !?? Vse v Univerzumu ima svoj pomen in smisel.

In tukaj je tudi rešitev za vse težave. Enostavna pomoč, navodilo kako naprej. Kako si lahko z razumevanjem teh zakonov izboljšamo ali poslabšamo življenje.

 

Kajti če mi omišljamo pozitivno privlačimo pozitivno, hkrati pa tudi pozitivno privlači nas. Zakaj? Ker vibriramo na enaki ravni. In iste vibracije se privlačijo. Me razumete !

Nasprotno, če se prepustimo strahu in melanholiji to isto začne privlačevati nas!

Seveda pa ne smemo pozabiti, da misel požene proces na fizičnem nivoju. Če tega ni, ne bo prišlo do realizacije želja. Torej. DA. Zakon privlačnosti deluje. Za realizacijo pa potrebuje proces,  naše delovanje drugače nima smisla. Ni spremembe.

Inteligenca narave z našim umom komunicira s tako imenovano Sinhronostjo. In te podatke oseba sprejema skozi opazovanje okolice in signalov, priložnosti , ki ji prihajajo naproti. Oseba s dobro intuicijo je tukaj v veliki prednosti.

Torej naš naslednji korak mora biti opazovanje priložnosti katere nam prihajajo. In skozi te priložnosti se potem uresničujejo naše želje, skozi njih privlačimo tisto kar umišljamo.

 

Vzemimo primer partnerstva:

Ko si želimo srečati partnerja s točno določenimi karakteristikami ga bomo težko srečali, če sami ne bomo vibrirali s podobnimi karakteristikami, vibrirali s podobno frekvenco. In če bomo sedeli doma, ga sigurno ne bo. Pomeni potrebna je akcija. Pa seveda opazovanje okolice, da opazimo tisti mali signal, ki nas usmeri, pa naj bo to intuitivna odločitev v naši glavi, mogoče opazimo podatek na TV, v časopisu….  Igrajte se, uporabljajte sinhronost vsak dan.

 

Če pogledamo dalje. V partnerstvu kjer se dva privlačita je vse lepo, ne izgubljata energijo ampak jo dobivata,  lahko bi rekli, da se polnita.

Če pa s časoma pričneta vibrirati na različnih frekvencah  se začneta odbijata. In če ostajata skupaj pa pričneta porabljata energijo. Taki dve osebi se kurita. Vzrok je Magnetizem. Dvoje teles, ki se odbija potrebuje veliko energije, da ostaneta v bližini. Pri človeku imamo opravka še s čustvi, ki  velikokrat porabijo preveč energije.

Zamislite si kako smo se igrali z magneti v mladosti. To je enako. In slej ko prej eden podleže, eden izgubi. Posebno to velja v partnerstvu kjer je samo eden nezadovoljen. In si ne upa stopiti iz te cone neudobja. Taka oseba se dobesedno skuri.

Včasih lahko celo oba.

Seveda takoj pomislimo na plus in minus, da se nasprotja privlačijo. In kje je tukaj vibriranje na isti ravni, ki nas privlači?

Ker je univerzum tako narejen, da se privlačijo tisti, ki se dopolnjujejo?  Jin in Jang! V temu univerzumu je magnetizem tisti, ki ustvarja dualnost, ki preprečuje enost.

 

Enako je s službo. Dober delavec, ki z veseljem dela k sebi privlači dober posel. In obratno,  dober posel privlači njega. Slab/ nezadovoljen delavec obratno, kot daje slabo energijo tako tudi njega privlači slaba energija, slabo delo…

Na vsakem področju našega življenja veljajo enaki zakoni. In ko jih spoznamo, ko jih razumemo in ko jih začnemo upoštevati. Se dogodi magija 😉

 

Torej kako naprej ?

Seveda prva je želja, želja po spremembi, novem planu, karkoli je že v vaši glavi. Nato sledi zavedanje, da je naša misel pokrenila proces v vesolju. Naslednji korak je osredotočanje na signale okolice, opazovanje in pogum narediti nov korak, ko se pokaže priložnost:

  • Klicati novo službo hkrati pa opazovati – da opazimo ko dobra služba išče nas
  • želeti partnerja in čakati da ta pride, da nas najde

(  če gremo na silo žal vložimo preveč energije v naša čutila. Saj poznate ko opazujemo okoli in se sprašujemo ali je ona/on pravi, dan za dnem, mesec za mescem… In izgubljamo energijo, ker začnemo obupovati začnemo vibrirati nizko. Posledica je, da nas  tisti pravi ne išče več. Mogoče bi lahko rekli –  ga ni več v naši auri ! ?

  • Kaj pa če čakamo in nikakor priložnosti ne pridejo, nam Inteligenca ne odgovarja. Potem smo verjetno zašli s naše poti, naše želje niso v skladu s Dušnim načrtom. Tudi to je pogled z drugega zornega kota.

 

Ko začnemo delovati v okviru naravnih zakonov na vseh  področjih je vse mogoče.  Ne ustvarjamo več karme, ampak samo še predelujemo dosedanjo dokler …..

Dokler ne ugotovimo, da je življenje lepo, če ga živimo tako kot bi ga morali in ne tako kot smo naučeni. Tako kot je v našem Dušnem načrtu in ne tako kot si ga želi naša osebnost. Ko Ego postane partner in ne vodja. Ko …   Ko se resnično zaljubimo v ta Univerzum in on v nas. In ko se dva dopolnjujeta, ko sta dva zaljubljena. Potem pa so tudi slabi trenutki …

Aja, saj res !  Saj potem slabih trenutkov sploh ni 😉

Z ljubeznijo

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar