Nekaj časa nazaj sem pisal o času v katerem živimo, o prehodu v novo obdobje, novo dimenzijo..

Upam, da se vsi zavedate zakaj smo pravzaprav tu. Tukaj v temu času, tukaj v temu telesu. Samo zato, da doživimo izkušnje, ki nam pomagajo predelati vzorce v katere je ujeta naša Dušna zavest. Te vzorce imenujemo tudi karma, karmični vzorci. Način kako se odzivamo na določen proces, določeno izkušnjo v življenju. Nekatere izkušnje so prijetne, lahko govorimo o dobri karmi, nekatere so težke, težka karma. Nemalokrat je beseda karma pojem za zadnje omenjene slabe preizkušnje. Toda karma ni samo slaba, sigurno poznate koga, ki mu gre v temu življenju kot po maslu. Njemu so predniki pač pripravili poligon za uživaje. Sam temu pravim nagrada za minulo delo. Večina od nas pa ima oboje, predeluje in preživlja oboje, prijetne in neprijetne trenutke.  Živimo v okviru naše matrice, ki nam služi, da se pojavljajo izkušnje na katere se odzovemo na način kot so nam ga pripravili predniki in predhodniki. Predniki so naši starši, naša krvna linija, oni so nam pripravili matrico – predhodniki pa so »življenja« katera je pred nami preživela naša Dušna zavest, v temu življenju so to nepredelani vzorci v katere je ujeta naša Duša. )

Seveda pa ne smemo pozabiti, da nismo sami in da živimo tudi v kolektivni matrici.

In tukaj ni nič drugače kot na individualnem nivoju. Tudi tu se predelujejo vzorci, prav tako skozi priložnosti, bolje rečeno skozi kolektivno matrico, ki poskrbi, da se pojavljajo izkušnje na katere se odzivamo na globalni ravni. Tudi tu so prijetna obdobja, v Indijskih vedah recimo poznamo t.i. Juge.  V obdobju Sat juge je človeštvo v najvišji stopnji zavedanja, ki mu omogoča povezavo s Univerzumom, razume in živi v skladu s Univerzalnimi zakoni,…

Drugače pa je v Kali jugi, ko je človeštvo praktično »odrezano« od svoje notranjosti, svoje Biti in tudi okolice kot take. Ne živi v skladu s Univerzalnimi zakoni, meni je všeč izraz, da ima v temu obdobju toliko zavedanja kot ga potrebuje za nujno preživetje.

Nekateri trdijo, da smo v današnjem času že izven Kali juge, drugi da ne. Sam nekako verjamem v trditve, da smo nekje okoli leta 300 po našem štetju prešli iz najnižje možne točke Kali juge in se počasi dvigamo. In da smo okoli 15. stoletja prešli iz Kali juge v Dvapara jugo, ki še vedno ni zlato obdobje vendar nam že omogoča višje stanje zavedanja. Nekako se to sovpada s obdobjem, ko je človeštvo pričelo gledati v naprej, rodili so se mojstri kot so Michelangelo in mnogi drugi.

In kaj ima to veze s trenutno situacijo ? Veliko.

Mnogi so še pred dnevi opevali prehod na 5 dimenzijo in v teh dneh povsem potihnili. Veliko je bilo t.i. new age duhovnosti, katero obljublja rešitev skozi Pozitivno razmišljanje ipd.

Dejstvo je, da se proces nadaljuje. Premik magnetnega polja se še ni zaključil. Matrica na kolektivni bazi pa je poskrbela, da smo v Korona virusu dobili novo preizkušnjo. Ali bo prišlo do preskoka v višjo dimenzijo ali ne, kdaj se bo to zgodilo,.. o temu danes ne želim govoriti. Vsekakor moramo prehod naprej zaslužiti. Želim, da na trenutno situacijo pogledate kot priložnost, da lahko na kolektivni ravni predelamo en karmični vzorec, ki ga mora človeštvo predelati, če želi naprej, Ena od verjetno zadnjih priložnosti, da si zaslužimo zaživeti v višji vibraciji, v malo večji harmoniji in miru.

Žal pa tudi tu velja enako, vsako kolektivno preizkušnjo predelujemo na individualni ravni, rezultati pa so potem vidni na kolektivi. Torej, prvo moramo začeti pri sebi. Kajti če ne ohranjamo vibracije, če je ne dvigujemo, bomo zapadli nazaj v obdobje strahu, kar posledično privede do panike, agresije, ipd kar se že kaže pri določenih situacijah.

Pozitivno razmišljanje, da bo vse v redu je OK, ne bo pa nas pripeljalo naprej. Žal ne. Vsak od nas mora predelati in oddelati svojo karmo, nihče je ne bo namesto nas. In lahko še tako pozitivno mislimo, potrebna je tudi akcija. In trenutna situacija zahteva minimalno vsaj naslednje :

Sprejemanje – enako kot skozi celotno življenjsko obdobje , skozi vsako preizkušnjo moramo tudi to sprejeti. Ne smemo si zatiskati oči in govoriti, da ni nič. Ne govorim o paniki, panika ni OK. Govorim o previdnosti. Star rek pravi, Previdnost je Mati modrosti. Sprejeti situacijo in se odzvati v skladu s Zdravo pametjo, s najvišjo stopnjo zavedanja, kot nam je v temu momentu dosegljiva. In s tem dvigovati vibracijo okolice in celotne kolektive.

Sočutje – sočutje je ena od višjih frekvenc delovanja in izrabite ta čas, to priliko, da se dvignete v svoji vibraciji. Izkažite sočutje do ljudi okoli sebe, preverite ali sosed kaj potrebuje. Mogoče je to starejša oseba, ki ne zna uporabljati računalnika, ne more do trgovine. Ne družite se z njo saj ji lahko nehote škodujete. Imamo več načinov komuniciranja, vprašajte če kaj potrebuje, namesto nje naročite hrano po internetu, odnesti smeti ….

Pokažite sočutje do trgovke, ki vam streže, do poštne uslužbenke, zdravstvenega osebja,… ali se zavedate v kakšni situaciji so ti ljudje. Dnevno v kontaktu s osebami za katere nikoli ne vemo ali so bolani, ali so prenašalci virusa… Kako bi se odzivali vi, če bi bili na njihovem mestu.

Čuvajte sebe in druge, vendar to ne more biti ovira , da pokažete sočutje. Pokažite sočutje tudi do osebe, ki se na to situacijo odziva z agresijo. Mogoče ne razume kaj se dogaja, verjetno ga je strah,… Nekateri pač še vedno živijo v dokaj nizkih vibracijah, kjer sta doma strah, agresija, nerazumevanje, … Tudi mi smo bili tam, ne dolgo nazaj. Zavedajte se tega.

Zaupanje – zaupajte v svetlo prihodnost. Zaupajte, da bomo tako kot mnogo drugih predelali in preživeli tudi to preizkušnjo. Oddelali tudi ta karmični vzorec in šli naprej. Prav v takšnih časih je potrebno, bolj kot kadarkoli, zaupati v višje dobro. V Stvarstvo, v načrt za katerega smo se zmenili že dolgo nazaj, pa se ga žal ne spomnimo 😉

In če pride do najslabšega, sprejeti dejstvo, da gre za našo matrico. Zavedati se, da nismo samo to fizično telo, da smo veliko več. Da je to samo obleka, samo vozilo, ki nam v temu življenju omogoča predelovanje karmičnih vzorcev.

Izkoristimo svobodno voljo, ki jo imamo v okviru naše matrice. Kvantna fizika dokazuje paralelne svetove. Ko bodo znanstveniki sprejeli dejstvo, da obstaja Zavest, da imamo lastno Zavedanje, da obstaja Kolektivno Zavedanje bo marsikaj jasno. Do takrat pa se zavedajte, da pod svobodno voljo osebno smatram možnost, ki jo imam kot posameznik, da se z dvigovanjem stanja zavedanja zavestno ali nezavestno odločam v kateri realnosti moje matrice bom trenutno. Vsi, ki zavestno tega ne zmoremo pa lahko izkoristimo to situacijo in s zgoraj omejenim sočutjem, sprejemanjem in delovanjem z ljubeznijo, v harmoniji in miru, na nezavedni ravni zaživimo v najboljši možni realnosti naše matrice.

In na ta način bomo zaživeli tudi v najboljši možni realnosti na kolektivni ravni.

In na koncu , mogoče najbolj kruta resnica. Vse to je važno samo ko pogledamo s strani naše osebnosti, s strani tega, ki je to pisal. Na nivoju Zavesti je to vse skupaj samo še ena nova izkušnja v temu Univerzumu 😉

Žal – Ali pa na srečo !

Želim vam veliko miru, harmonije. Želim, da te dni izkoristite in si vzamete čas zase, se povežete s notranjim Jazom, s svojim notranjim otrokom, posvetite čas sebi, svojim hobijem, svojim najdražjim. Igrajte se, pojte, veselite se…

In kot pravijo TUDI TO BO MINILO !

Velik objem vsem

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar