Zadnje čase se vse pogosteje srečujem z izrazom ukrivljanje časa in s trudom, da bi zaustavili ta hitri tempo življenja.

Lahko vam ponovno predam navodila katera sem pred časom dobil kanalizirana ob razmišljanju na to temo. Mogoče vam  pomagajo :

  1. UMIRITEV – umirjen um deluje sproščeno ( odstranimo vse nepomembne interesne točke in s tem daljšamo občutek časa – relativnost po domače )
  2. HVALEŽNOST – doseganje notranjega zadovoljstva ( ostal bi v temu času, dobro mi je , ne mudi se mi )
  3. PREPUŠČANJE – prepuščanje toku, opazovanje in odgovarjanje na sinhronost podatkov ki prihajajo do nas
  4. ZAUPANJE – zaupaš sebi in inteligenci okolice, svojim odločitvam na podlagi prejetih informacij/ navodil okolice ( lahko to naredim, naredil bom – storjeno je )
  5. UŽIVANJE – uživaš v temu trenutku
  6. OPAZOVANJE – opazuješ in sam določaš kaj je pomembno in kaj ne ( odkrivaš nove možnosti )
  7. POVEZAVA – povezava s stvarstvom okoli sebe, vsi smo Celota, tako je kot mora biti – zavedanje da je dojemanje časa »konstrukt« uma in da čas postane samo eden od dejavnikov v temu Univerzumu

 

Zanimivo kako se pogosto vse rešitve in/ali obrazložitve nekako navezujejo na število 7, povezujejo s čakrami, tako kot mikro tako makro, ipd..

 

Današnja naloga za vas:

 

Ko začutite si vzemite par minut časa, umirite se, opazujte ta trenutek zdaj, začutite okolico, hvaležnost za vse ( tudi če je ta trenutek težko – za vsakim dežjem posije sonce ), mogoče boste občutili povezavo z vsem, da je vse tako kot mora biti.

Če vam ne uspe prvič, ni problema, vaja dela mojstra, dan je dolg, za današnjim dnem pride nov dan, novi momenti samo za vas

 

Velik objem, želim vam, da se vam danes čas upočasni in da boste prijetno in sproščeno preživeli vikend

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar