Naše notranje moči so kot bi držali kačo v roki

Mnogi ljudje iščejo moč in nove lastnosti, ki bi jih razvili v sebi, želijo se odpreti svoji notranji magiji.

Olga Kharitid

Odlomek iz knjige Ples v krogu avtorice Olge Kharitidi:

»Mnogi ljudje iščejo moč in nove lastnosti, ki bi jih razvili v sebi, želijo se odpreti svoji notranji magiji. Nekateri se bodo naučili navezati stik s to notranjo močjo, včasih zelo uspešno. Toda brez osnove, da bi jo uporabljali in obvladali, jo bodo premočno stiskali in jih bo pičila. Nadvladala jih bo in namesto da bi jo uporabili, ji bodo morali služiti.

Ljudje, ki so neuravnoteženi v drugo smer, bodo to moč morda nekaj časa lahko uporabljali, vendar je ne bodo mogli obdržati in jim bo ušla.«

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar