Zopet malo s terena.

Kot vsi opažate se razdvajanje res na polno dogaja. Primer imam, ko se družina, ki je vedno bila skupaj v zadnjih tednih dobesedno razdira.

Ena od oseb ima panične napade, želi kontrolirati vse, nič ji ni več prav ipd

Kaj je razlog ? Kako pomagati?

Razlog je v različnih frekvencah vibriranja oseb, nič drugega. En del nas se trudi vibrirati višje, v miru, harmoniji, drugi pa žal še ne.

Ta teden sva klepetala s sinom. Del njega je Magija z veliko začetnico. Recimo  »temni« Mag  se počutil ogroženega, če se mu želi »pomagati« z belo magijo. Če se mu pristopi recimo z ljubeznijo ali podobno sprejema to kot napad.

Enako se sedaj dogaja okoli nas. Če se v naši bližini pojavi oseba, ki (žal) še vedno vibrira na frekvencah strahu, apatičnosti, nemoči in ostalega vsako našo željo po pomoči sprejema kot napad. Čeprav je lahko krasna oseba, nam najdražja… razlika postaja prevelika.

Kaj sploh lahko naredimo?

Prvo kaj ne smemo narediti je to, da se spustimo z njo v pregovarjanje, jo silimo v nekaj kar ne želi, kar ne more sprejeti. Da pričnemo komunicirati z njo na enaki frekvenci ? Nikakor ! Se spomnite prejšnjega sporočila – sistem zmaga !

Če se navežem na zgoraj omenjeno, kar je mnogokrat opisano v zgodbah, filmih o čarovnikih, magih , Moči ( Star wars ) ipd. je temna moč vabljiva. Koliko jih je prestopilo na »temno« stran ker so se tam počutili močnejše. Tema je lahko zavajujoča !

 

Lahko pa tako osebo pustimo pri miru, brez besed ji pošiljamo vso ljubezen, ohranjamo mir in harmonijo v sebi.

Stojimo ji ob strani kolikor lahko. V resnici je to vse že vnaprej dogovorjen scenarij – matrica 😉

Sprejmimo jo takšno kot je, opazujmo jo, če bo pripravljena za spremembe ji pomagajmo, korak po koraku.

In na koncu – sprejmimo dejstvo, da obstaja velika verjetnost, da prihaja čas ko bo vsak odšel v svojo smer. Vsak ubral svojo pot naprej.

To so trenutki, ko prihajajo ven vzorci navezanosti.

Časi zahtevajo prekinitev navezanosti.  Ne samo drugih do nas, tudi nas do drugih , ta je težje prepoznaven 😉

 

Z ljubeznijo

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar