KAKO OHRANJATI VIBRACIJO ?
Prvo kar bi želel je, da razumete da ima vsak od nas svojo klet, svojo temo, svoje obrazce, ki se odzivajo drugače kot se tisti, ki delujejo v »naši predstavi« o svetlobi in pozitivi.
Spoznati je potrebno svojo temo in jo uporabiti, da nam pomaga. In se zavedati, da je tema tema in da se je ne more preobraziti v svetlobo.
Ne morete teme prepričevati, da je svetloba boljša !
Ne morete temi pošiljati svetlobe, saj se počuti napadeno.
Tema se brani svetlobe, saj v svetlobi tema »izgine«.
Kot sem zadnjič omenil posvetite v svojo klet, v temo, poglejte kaj je tam, potem pa luč ugasnite. Tema naj ostane v temi, lahko ji pa pošljete ljubezen, razumevanje in hvaležnost, da je del vas. Naj vam da moč, da preživite te čase.
Kolikokrat nas je previdnost rešila pred poškodbami, nezgodami. Previdnost v resnici ni daleč stran od strahu. Je samo drugačen odziv na situacijo. Nič več. Pa je zaradi previdnosti človek reva ? Bojazljivec ? Ali je pameten ? Je oboje?
Recimo strah, ki je vsakdanjik večine od nas. Koliko nas se boji in obremenjuje kako bomo naslednji mesec plačali položnice. Sam sem privatnik že desetletja in vem kako je problem plačati vse račune, če ni prometa, najti denar za plače ipd.
Ampak saj smo jih vedno. Zakaj potem obremenjevanje? Ta strah za naprej ! To je tista tema v nas, tisti vzorci, ki nas še vedno bremenijo in nas občasno vprašajo »ali smo se kaj naučili« . Potrebno je to temo, ta strah preobrniti:
»Saj sem vedno plačal položnice« !
Naj postane motivacija, naj postane elan za naprej. Naj nam pomaga, da se bomo posla, ki nam prinaša finančna sredstva, še bolj veselili. Vložili še več truda vanj, ga z večjim užitkom opravili. Mogoče zopet našli tisti čar v njemu.
Če pa nikakor ne najdemo več smisla v poslu, v delu katerega opravljamo pa naj nam ta naša tema da moči in poguma, da mogoče začnemo nekaj na novo.
Spremeniti je potrebno kot opazovanja. Opazovati naše reakcije. Da opazimo vzorec našega odziva in se drugače odzovemo. Da dvignemo vibracijo, najdemo pogum. Se mogoče obrnemo na svoje vodnike, prijatelje, angele, Jezusa, Marijo. Ne vem. Kogarkoli, ki vam veliko pomeni, komur zaupate. Na starše, tudi če so žal že pokojni.
Izkoristite temo, da vam da moč.
Ko vam nasproti stoji nekdo, ki vas živcira in vam znižuje frekvenco delovanja. Ne prepirajte se z njim. Ne ustrašite se.
Dajte ga razumeti, spremenite svoj pogled, bodite veseli da niste na njegovem mestu. Verjetno je tak človek poln jeze. Pa tudi poln bolečine, strahu ipd. Bodite hvaležni da ste vi nad tem, da razumete vzorce, karmo, ki deluje.
Zavedanje je zelo važno, zavedati se da obstaja karma, da delujemo v okviru podedovanih in priučenih vzorcev. In da nas te vzorci vedno in povsod na to opominjajo. Še posebno močno v tem posebnem času v katerem živimo.
Takemu človeku lahko samo pošiljate svetlobo, ljubezen in mir. Te časi zahtevajo bolj kot kadarkoli razumevanje, pošiljanje in dajanje ljubezni, miru in svetlobe.
Ne ga prepričevati ! Bodite samo vzor. Ne silite svoje resnice vanj, tudi če ste prepričani da mu lahko pomagate. Vsaj ne dokler vas ne prosi, dokler ni pripravljen.
V indijski mitologijo se pogosto pojavljajo demoni, osebe/entitete ali kdorkoli že, ki nimajo poslanstva. So brez vsega in zato reagirajo nagonsko in pogosto agresivno. Preberemo lahko veliko zgodb o temu, kako so prav ti demoni pripravljeni umreti od »božje« roke samo zato, da bi bili posvečeni, da bi dobili poslanstvo. Ne vsi, samo tisti, ki so bili pripravljeni !
Včeraj sem slišal čudovit izrek » bodi hvaležen za vsako jutro, če se zbudiš pomeni da tvoje poslanstvo tukaj še ni končano«.
Oseba, ki vibrira nizko, v strahu, v bojazni se bo počutila napadenega. Ne moremo nekoga, ki je recimo resno bolan in ne verjame v duhovnost, v možnost alternativnega zdravljenja ipd, prepričati na pozitivno razmišljanje. Nismo v njegovi koži, ne moremo ga razumeti!
Tak človek se bo počutil napadenega, odreagiral bo še bolj agresivno. Kaj pa ima za izgubiti – je njegov pogled na situacijo!!!
Vse kar se dogaja, se dogaja z razlogom. Opazujte okolico, ne se pa obremenjevati.
Poglejte nad temo in svetlobo. Nad dualnostjo. Bodite v ljubezni, miru, pa tudi v temi. Vsak od nas ima težke trenutke. Bodimo hvaležni zanje, ko se pojavijo naj bo naš odziv drugače. Naj nam dajo moč, ne da nam jo jemljejo.
Ugotovimo kateri je faktor v okolici, ki nam zbija frekvenco. Je to direktno naša klet, naš vzorec – ali je to vzorec katerega nam vsiljuje okolica. Poglejte, spoznajte kaj želi povedati. Česa nas želi naučiti. Poglejmo v svojo klet in izkoristimo njeno moč za delovanje, ki pa seveda mora biti za dobrobit vseh.
Nekaj nasvetov kateri meni pomagajo dvigovati frekvenco vibriranja:
Osmica :
Če je nasproti vas nekdo, ki vam jemlje energijo. Stopite pol koraka nazaj in poskusite iz tal potegniti energijo, ki vam temu trenutku manjka.
Če ne gre v mislih narišiti na tleh osmico ( 8 ) . Sebe postavite v en krog, drugo osebo v drug krog. Občutili boste, da vam ne pride več blizu. Še močneje deluje, če recimo ta osmica gori in je vsak v svojem krogu ognja.
Ozemljitev :
Kot sem omenil zadnjič, na podplatih občutite težnost. Naj vas ta težnost ponese do centra Zemlje, iz centra si potem zamislite žarek energije ( običajno se svetuje, da si zamislite rdeči žarek, meni osebno je bolj všeč zelen 😉), ki vstopa skozi vaše podplate in se dviga preko celega telesa, izstopi na vrhu glave in se dvigne do centra Univerzuma. Iz tega centra Univerzuma se potem na vas spusti drug žarek univerzalne energije ( svetlobe, ljubezni, Reiki energije,.. karkoli želite ), ki objame celotno telo in potem nadaljuje pot do centra Zemlje. Naj vas objame, naj vas ščiti. In tako zaščiteni lahko greste potem kamorkoli.
Nimate vizualizacije, si težko zamislite barve, težnost, žarke,.. ni problema, samo pomislite, recite, vse deluje ! Samo če želimo.
Plašč :
To je tako enostavna in čudovita tehnika, ki mi jo je povedal moja Reiki učiteljca.
Vračate se domov iz dela, iz trgovine, iz mesta, od koderkoli in se počutite utrujeni. Cel svet stoji na vaših ramenih.
Ko pridete domov poglejte okoli sebe, poiščite manjše drevo, grm ali kaj podobnega. Namišljeno si slecite plašč z vso to umazanijo, z vsemi problemi, ki so na vaših ramenih in ga obesite na ta grm, drevo. Prosite ga, da vam preko noči očisti plašč, da nase prevzame vse vaše tegobe in težave.
In zjutraj, ko greste od doma se mu zahvalite in zopet oblečite ta plašč. Preverjeno deluje.
Predvsem pa, ko začutite da vam pada vibracija, odreagirajte. Saj znate. Ne spustite se v boj ampak pokličite svetlobo da vas dvigne. Pokličite, prosite Inteligenco narave da vam da moč, da ostanete v harmoniji in miru. Dvignite se nad strah ali agresijo. Prepoznajte vzorce in odreagirajte drugače. Žal vam ne znam povedati instant rešitve ker je ni. Vsak od nas ima svojo Pot. Spoznajte jo, spoznajte svojo karmo, svoje vzorce reagiranja in jih spremenite. Enostavno in hkrati težko. Ampak zato smo tukaj in zato smo lahko vsak dan hvaležni, da smo.
Najtežja resnica je iluzija o naši prosti volji. Saj obstaja, ampak zelo omejena. Hologram v katerem živimo ustvarjamo skupaj z okolico. V teh časih žal večino holograma ustvarja okolica. Naša moč pa je naše zavedanje.
Največ kar vam v temu trenutku lahko dam je to, da se zaveste kako deluje Platforma, kako deluje Matrica in jo izkoristite za svoj razvoj. Se ji ne upirate ampak plavate z njo. Zavedate se, da vam okolica nastavlja poti in da je naša svobodna volja izbira poti po kateri bomo hodili. Poti si ne moremo izmisliti, lahko pa si izberemo Pot po kateri bomo hodili.
Ko se tega zavemo je to več kot bi si lahko sploh želeli.
In kot pravi moja prijateljica Maja, »pasti dol« ni problem, ostati dol je problem !
Ostanite v harmoniji, miru in ljubezni – do sebe in do drugih
p.s. Mogoče je zopet čas, da preberete Celestinsko prerokbo 😉
Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar