V vesolju ne obstaja nekaj takega kot je sveta geometrija. Ta izraz smo si izmislili, da ga lahko razumemo skozi ozki pogled našega uma. V vesolju vladajo univerzalni zakoni. Vlada red čeprav včasih zgleda kot kaos. Tako kot v nas obstajata tema in svetloba. Mir in kaos v našem telesu je zrcalna slika reda in kaosa v Univerzumu.

Mir in kaos

V vesolju ne obstaja nekaj takega kot je sveta geometrija. Ta izraz smo si izmislili, da ga lahko razumemo skozi ozki pogled našega uma.

V vesolju vladajo univerzalni zakoni. Vlada red čeprav včasih zgleda kot kaos. Tako kot v nas obstajata tema in svetloba. Mir in kaos v našem telesu je zrcalna slika reda in kaosa v Univerzumu.

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar