Einsteinova poznana formula pravi E = mc2

Kaj ima to veze s prvim stavkom !?

Spomnimo se še na Teslo in njegov znameniti izrek : če želiš razumeti Univerzum razmišljaj o energiji, vibraciji in frekvenci. Včasih so najtežje uganke vedno najbolj enostavne. Kaj če se malo poigramo in uporabimo domišljijo. Konstanca c2 je hitrost svetlobe v vakumu. Pojma hitrost in vibracija sta si skozi pogled časa podobna, svetloba pa je tako ali tako vibracija.

In če omenjeno formulo zamenjamo s E = masa x vibracija kar v naravi tudi drži in predvidevamo, da obstajajo osebe, ki poznajo starodavna znanja, potem nam postane jasno zakaj se na vsak način želi vplivati na čim večjo maso ljudi. Vplivati z lažnimi oziroma prirejenimi obvestili, kar je bilo že neštetokrat dokazano. Vplivati na način, da čim večje del človeštva vibrira na nizkih frekvencah, frekvencah strahu, agresije, trpljenja ipd.

Na srečo druga plat te zgodbe ponuja enostavno rešitev. Čim več oseb vibrira na visoki frekvenci večja je energija, večja je moč skupine. Ljubezen je najvišja vibracija, je največja moč kar je v svojih pismih omenil tudi sam Einstein.

In kot pravi najmočnejši zakon Univerzuma, najmočnejša energija vedno zmaga.

Čas je, da cel svet zavibrira v harmoniji, miru in ljubezni. Si zraven!?

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar