Prvo, nimam nič čez t.i. New age duhovnost, prepričan sem, da je pozitivnost eden od ključnih dejavnikov napredovanja in preživetja v današnjih časih. Verjamem v zakone narave, v enega od najmočnejših zakonov Univerzuma, v zakon privlačnosti. Da velja stari rek kar seješ to boš žel, da se dobro z dobrim vrača ipd. In seveda, verjamem, bolje rečeno vem, da je misel tista, ki požene energijo, da materializira zamisel. Pa vendar se zavedam, da kolektivno trenutno nismo v stanju Zavedanja, ki bi nam omogočal, da sami skreiramo naše želje, zamisli in projekte samo z uporabo našega mentala, našega uma.

Verjamem, da je to možno. Daleč pa smo od tega, da bi lahko to naredili, da bi lahko samo s svojim umom ustvarili večje spremembe kot so recimo: S pozitivnim razmišljanjem pozdravili svoje telo, dobili boljšo službo, zaslužili večje količine denarja, dobili partnerja,  ipd.  Verjamem v čudeže, v naključja, sinhronost, žal pa ne verjamem v pravljice. Poznam veliko ljudi, katere izredno cenim, z neverjetnimi sposobnostmi, z izrednim umom,.. pa vendar nihče od njih ne more kreirati brez , da bi se proces opravil na fizični ravni. Ne moremo ozdraveti, če ne spremenimo načina življenja. Sam sem Reiki mojster in vem, da obstajajo alternativni načini zdravljenja. Toda lahko naredim še toliko tretmajev, če stranka ne spremni načina življenja, če se nič ne nauči, ji tudi univerzalna življenjska energija ne more pomagati. Karma se mora oddelati. Ne moremo zamenjati službe, če ne napišemo prošnje, če ne gremo na razgovor,… Ne moremo zadeti na lotu, če ne kupimo srečke…… Zamisel porine energijo, ki opravi proces.

Toda v temu fizičnemu Univerzumu potrebujemo še delo na fizični ravni. Zakaj to trdim. Zato ker še vedno delujemo v okviru naše osebnosti. Našega ega, le ta pa ni zmožen kreirati – ustvarjati direktno z energijo, direktno z Virom. Šele ko smo v stanju čiste Zavesti, oziroma bolje rečeno v t.i. tampon coni med Zavestjo in našim umom / materialnem svetu, šele takrat lahko postanemo Kreatorji z veliko začetnico, takrat je vse mogoče. Takrat imamo moč o kateri se nam niti ne sanja.

V današnjemu času Kolektivnega zavedanja enostavno nimamo dovolj povezanosti s Inteligenco narave, Bogom, Virom kakorkoli ga/jo že imenujete. Naše stanje zavedanja je prenizko, da bi nam bilo dovoljeno Kreirati.Seveda s(m)o osebe, ki imajo dostop do različnih informacij in znanj, nekateri tudi določene moči toda to so vse malenkosti, vse je to na individualni ravni, ne na kolektivni. Po večini pa gre po vrhu še za Iluzijo. Indijske vede poznajo boginjo Mayo, boginjo iluzije. Ona je tu, da nam izpolni vse želje, če se jih le dovolj želimo, če se ji le odpremo. Ljudje hitro padejo pod vpliv raznih gurujev in motivatorjev, ki obljubljajo čudeže in nebesa na zemlji, če jih bodo le poslušali. Danes je duhovnost postala velik posel, nova meka zaslužka. Spoznal sem osebe katerim želim iz vsega srca, da se nikoli ne bi zbudili iz te iluzije katero so si ustvarili.

Bujenje v realnost tega sveta bi bila namreč izredno boleča. Zakaj sploh vse omenjeno – zato ker moramo na tej stopnji kjer smo danes žal svoje zamisli uresničiti na čisto zemeljski način, ustvarjati-kreirati moramo na fizični ravni. In čas, ki je sedaj tukaj, ta izkušnja skozi katero gremo sedaj je prava podlaga, da se naučimo ustvarjati v okviru naše matrice, v okviru naših možnosti in zmožnosti. Ne smemo se igrati Boga, to smo počeli do sedaj in pripeljali civilizacijo na rob. Lahko pa izkoristimo vso znanje katero imamo sami, katero so nam pustili naši predniki. Izkoristimo vse vire ki so nam dostopni, tudi tiste za katere večina ne verjame da obstajajo.

Torej :

ZAMISEL – REALIZACIJA

Biti zdrav – OSTATI DOMA, OSNOVNA HIGIJENA, UPOŠTEVATI NAVODILA…

Dvigniti se – IZRAZITI SOČUTJE, SPREJETI TO SITUACIJA, POMAGATI SEBI IN OKOLICI

Dvig celotnega človeštva – RAZUMETI , SPOŠTOVATI, SPREJETI RAZLIKE, ZAČETI DELATI V SMERI SOKREIRANJA NOVEGA POGLAVJA

Kako – Izkoristiti ta čas in najti mir v sebi, harmonijo v sebi, ljubezen do sebe.  Izvedeti kaj je vaše poslanstvo v temu življenju, zakaj ste se rodili tukaj in zdaj. Prej sem verjel, sedaj po študiju vzhodne astrologije vem, da ima vsak svojo matrico znotraj katere se lahko giblje.

Zakaj – ker samo oseba ki ljubi sebe, živi v harmoniji in miru s seboj lahko živi v miru z ostalimi, lahko živi v harmoniji z vsemi prebivalci naše Matere zemlje in Univerzuma

Da lahko planet kot je naš deluje je potrebna precej večja Inteligenca kot je naša. Dokazali smo, da sami ne moremo in ne znamo pravilno upravljati z njim. Spremenimo sebe in začnimo delovati v harmoniji z naravo, živeti v skladu s Univerzalnimi zakoni.

Zavedati se je treba, da bodo zaradi virusa umirali neznanci okoli nas, umirali znanci, mogoče najdražji. Ne vemo ali bomo mi preživeli te dni. Čeprav težko – moramo, prisiljeni smo sprejeti vse to. Poskusite sprejeti to v miru in ljubezni. Jok je OK, jeza in sovraštvo ni. Zavedajte se, da nismo samo ta fizična bitja, da smo precej več. In da je vse to samo še ena lekcija, ena izkušnja, ki jo moramo predelati, da gremo lahko naprej. Dvignite se, pripravite se na nov način življenja. Staro mora biti pokopano, vedeli smo, da tako ne gre pa smo vseeno vztrajali.

Če ne bomo spremenili načina življenja, če se ne bomo zbudili, če ne bomo začeli uporabljati naših darov, naših znanj katere so nas naučili naši predniki, če ne bo vsak izmed nas začel opravljati svoje poslanstvo, predelovati svojo nalogo za katero se je rodil, potem bodo vse te žrtve zaman. Vsi, ki danes umirajo bodo umrli zastonj.

Naj bodo ponosni na nas, naj njihovo žrtvovanje ne bo zastonj !

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar