Svet se deli na dva dela, na dve resničnosti. To počasi opažamo oziroma si priznavamo  že skoraj vsi. Toda ali se bo in če, kdaj se bo dokončno razdelil na dve resničnosti ne ve nihče ?

V mojih predhodnih objavah sem, upam dovolj natančno, opisal kaj se dogaja. Danes zato samo  trenutna situacija.

Novi veliki test po virusu je situacija okoli Rusije in Ukrajine.

Eden od največjih izzivov v temu času pa morebitna vojna in odziv na nanjo.

Se bojimo ? Se odzivamo v paniki in vibriramo z nizko frekvenco ?

Ali pa smo vzeli to kot eno od preizkušenj, zadevi pristopili z sočutenjem do drugih, z razumevanjem.

Dejstvo je, da borba kakršna koli že je, nikoli ni dobra. Bo pa verjetno še nekaj časa obstajala v takšni ali drugačni obliki!

Zato na globalni ravni vedno nastajajo takšne situacije.

Na fizičnem nivoju se skozi pritiske, omejevanja informacij in dobrin ter (zlo)rabo vseh načinov sintetične matrice ( medijev ) skozi takšne situacije   ohranja nizka vibracija pri večini prebivalstva. Nekateri  izkoriščajo to za doseganje svojih ciljev drugi enostavno za plasiranje svojih izdelkov ali storitev !

Naj še enkrat povem, cilj vsega skupaj je samo ohranjanje nivoja vibracije. Vibriranje z visoko ali nizko frekvenco !!! Borba svetlobe in teme !  Pred nami se dobesedno odvija borba za »duše« !

In večja borba je v nas samih, večji je strah,  nižja je frekvenca vibriranja, bolj se nagibamo na resničnost, ki bo nadaljevala pot nazaj proti temi, agresiji, strahu…

In obratno, bolj ko se zavedamo resnice, bolj ko zadeve sprejemamo s empatijo, razumevanjem, ljubeznijo in se trudimo živeti v harmoniji s sabo in okolico bolj ostajamo na tej resničnosti, na tej Zemlji, ki gre naprej proti »svetlejšim« časom.

Svetloba mora sprejeti da je tema del nje in tema se mora nehati bati svetlobe. Znak jin /jang nam že tisočletja ponuja odgovor in rešitev. Ga poznate ? Svetli del ima v centru temno piko in temni svetlo. Zato je to znak harmonije !!!

 

Na duhovnem / zavestnem nivoju pa se zgodbe odvijajo zato , da »svetimo v naše kleti«. Da se na vseh ravneh odpirajo naši najgloblji strahovi. Naše kleti  so odprte na stežaj. Tako na kolektivni kot osebni.

Prav to pa je potrebno, da se z njimi soočimo, jih sprejmemo in opustimo. Sprejmemo, da so te strahovi, ti »temni« vzorci del nas. Hkrati pa jih moramo opustiti in spremeniti naše odzivanje na situacije, izzive ki jih prinaša okolica. Izzivi so samo zato, da lahko preverjamo ali smo se kaj naučili, ali smo kateri vzorec opustili in pričeli reagirati drugače.

 

Le tako in samo tako lahko napredujemo v dvigu zavedanja. Lahko dosežemo možnost napredovanja , ustvarjamo  Evolucijo na osebni in kolektivni ravni.

 

Zato bodite pozorni na vaše odzivanje, izzivi so in bodo, pričakujemo lahko še kakšno zaostritev. Vaš odziv naj bo miren, brez strahu karkoli se bo že dogajalo.

Sedaj je čas da obvladamo resnice, ki so nam jih poskušali prikazati Gandi, Buda, Jezus..  ( pa verjetno še katera oseba okoli nas )

Glavni akterji igrajo poznano igro, naši Predniki so nam dali dovolj znanja da se lahko odločimo kaj želimo, predvsem pa kam želimo.

Trenutno je to še naša odločitev, jutri morda ne bo več !

Bodimo Luč, bodimo Vzor sebi in okolici.

Predvsem pa, odločimo se kam bi želeli, (so)ustvarjajmo resničnost v kateri bi želeli živeti.

Vse dobro vsem nam !

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar