Malo se poigrajmo s zgodovino .

 

Sprva je človek živel v sobivanju s naravo, naravni zakoni so bili za njega vodilo preživetja.

Potem so se pojavili predstavniki bogov – faraoni, kralji..  in njihovi pomagači

Na oder zgodovine so stopili posamezniki, ki so se in se še vedno imajo za “elito”, za izbrance.

Dviganje stanja zavedanja na kolektivni ravni  je za njih nevarno. Znanje katero so si nabrali skozi tisočletja vladanja in raziskovanja pa jim omogoča, da so ustvarili sistem, ki jim nudi stalno kontrolo nad večino človeštva.

Vse v luči bogatenja in vladanja !

Princip je vedno isti vse ostalo so nianse poje znana pesem.

Prvo so si omislili religije in preko njih ustvarili strah pred Bogom ( Stvarstvom ). Seveda so bili oni in njihovi predstavniki edini, ki so nas lahko rešili pred Božjim srdom in samo oni so nam lahko dali odpustke katere pa je bilo seveda potrebno plačati ali odslužiti.

Ko se je človeštvo začelo upirati sistemu religij si je omenjena skupina omislila tovarne, tekoče trakove, uničila družine ter iz strahu pred revščino ustvarila potrošništvo. V človeku je ustvarila željo po “imeti, kupovati, potovati, uživati” , preko ustvarjenih ikon lepote in slave je želja po obilju in bogastvu prevladala nad zdravim razumom. Preko medijev, ki so in še vedno vsiljujejo točno določene proizvode in storitve so se rodile multinacionalke, pa tudi igralci in veliki “motivatorji” tega časa. Velik del človeštva se je začel oblačiti, obnašati in živeti kot njihovi idoli. Unikatnost človeka je začela izginjati.

Toda zemlja se vrti in stopnja zavedanja se dviguje tako, da je bilo potrebno najti nov način kontrole.

Pojavil se je virus in v ljudeh vzbudil strah pred boleznijo, smrtjo in svobodo, ki je onemogočila potovanja in počitnice v tujini. In glej ga zlomka, zopet je  par izbranih multinacionalk takoj ponudilo zdravilo, cepiva ki bodo rešila svet. Skozi vrhovne inštitucije je marsikatera država uzakonila obvezno cepljenje oziroma ga še vedno želi. Čeprav obstajajo dejstva in dokazi o posledicah to od vodilnih nikogar ne zanima saj je pravna odgovornost vpletenih akterjev v celoti izključena.

Zadnji izziv je vojna ki je sploh pri starejši populaciji obudila spomin na revščino, poboje.. ki so jih doživeli oni ali njihovi/naši starši v času druge svetovne vojne. Preko njih se je strah prenesel na večji del prebivalstva in poskrbel, da so se spraznile trgovine. Mediji v službi omenjenih (samo)izbrancev so zopet poskrbeli, da je dosegljiva “resnica” samo ene strani, da so samo oni dobri in  nas  lahko samo oni rešijo.  Skozi dnevne novice se povečuje strah pred trpljenjem, lakoto in smrtjo.

Vse z namenom, da se kolikor je možno zbija frekvenca vibriranja celotne družbe!

Vse z namenom, da se dosega apatičnost običajnega človeka.

Vse z namenom sprejemanja ugodnega ” služenja”  sistemu, ki ga uravnava omenjena skupina.

Ustvarja se moderno suženjstvo.

Kajti zadaj se dogaja še nekaj:

Religija in njeni predstavniki so zatirali stare običaje, verstva. Kar niso mogla zatreti so prilagodila njihovem sistemu.

Potrošništvo je poskrbelo, da so se rodile multinacionalke ( Monsanto – lastnik Bayer ,.. ) ki uničujejo stare vrste rastlin in skozi politično elito uzakonjajo uporabo samo njihovih hibridnih proizvodov. O kakovosti in učinkih ne bomo danes… Uničuje se malega kmeta, podjetnika ipd in njegove storitve, proizvode. Ali si njihov ali te ni – je njihov moto.

Virus – zopet so bile multinacionalke tiste, ki so in ki nudijo cepiva, zanika pa se učinkovitost naravnih zdravil, celo prepoveduje se uporaba nekaterih  (zopet preko političnih lobijev ).

Vojna – ukinja oziroma otežuje se dostop do informacij, skozi ustvarjanje panike se praznijo trgovine katere lastnice so zopet multinacionalke. Posledično bodo nastale podražitve, kar bo zopet najbolj čutil mali človek. Najhujše pa je, da se umetno povečuje sovraštvo, opredeljevanje na eno stran, polarizacija in s tem zmanjševanje treznega razmišljanja ter povečevanje slepega sledenja.

 

Zgoraj so omenjene temne plati sistema. Toda ta isti sitem ima tudi precej svetlih strani, Izkoristite jih, uporabljajte “zdravo pamet”/ svoji intuicijo, ustvarjajte življenje v harmoniji, miru in ljubezni do sebe in do drugih. Glejte okolico, okolica vam kaže kje se nahajate , na kateri frekvenci vibrirate.

Ko bodo ti samo oklicani izbranci ugotovili, da ne morejo brez sobivanja in ko bomo navadni “smrtniki” dojeli svojo moč ustvarjanja, zopet spoznali znanja zakoreninjena globoko v nas, ko bosta obe strani zaživeli v prijateljstvu, sobivanju in ko ne bo več kompromisov, šele takrat bo zaživela harmonija. Jin in jang v popolnemu krogu.

Vse dobro vsem nam

p.s.  Ne želim, da bralec dobi občutek, da za nastanek virusa, vojne ipd obtožujem kogarkoli. Želim da spoznate moč in znanje skupine, ki to znanje izkorišča , da je vedno korak pred časom, da vsak globalni izziv, ki ga ustvari dogajanje v Univerzumu izkoristi sebi v prid !

Kako in skozi koga pa Univerzum deluje – o temu pa naslednjič 😉

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar