Zasledil sem par objav, ki grozijo s svetovno vojno, pa lakoto, mrazom,… skratka obeta se nam nov konec sveta.
Lani smo šli vsi v 5D danes pa je konec sveta. Je kolektivno zavedanje res tako na podnu, res ni več zdrave kmečke pameti !?
Kaj res pozabljate da misel poganja energijo in da se s tem , ko razmišljate na tak način samo ojača delovanje tega česar se bojite.
Toliko let sem že na tej zemljici, da sem preživel že par “koncev” sveta, pa še vedno stoji.
Prosim ne glejte/poslušajte medijev. Poskušajo nas prepričati da je edino ta sistem pravi in da ko ne bo njega bo konec vsega. Kar nekaj nas pa ve, da ta sistem mora pasti. Večina v njemu ni bila zadovoljna , priznajte si.
Nas je strah, smo previdni? Verjetno vsakega po malem. Kljub vsemu nobeden od nas ne ve kaj nam prinaša jutri , in nihče ne more vedeti.
Ste prepričani da bo potem slabše? Mogoče vas je samo strah stopiti iz cone (ne)udobja. Iz cone kateri poznamo pa nam je v njej ugodno ali ne.
Ne bo hrane?
Potem se bomo mogoče končno spomnili vseh kmetov kateri so za drobiž prodajali doma pridelano hrano trgovcem, ki so to našo kvalitetno hrano izvažali , večina Slovencev pa je kupovala šrot, nekvalitetno hrano uvoženo od teh istih trgovcev.
Previdnost je mati modrosti panika pa je strup, ki zasenči realno sliko.
Uporabite svojo pamet, intuicijo.
Se odvija bitka med temo in svetlobo? Sigurno!
Se pripravlja razdvajanje? Verjetno
Bo jutri konec sveta? Mogoče?
Pa smo v sebi pripravljeni na konec ali pa je vse skupaj samo platforma katera nam omogoča predelati navezanost na ta materialni svet, na ta sistem!
Preizkušnja ali smo pripravljeni stopiti na novo stopnico naše Evolucije. Tako kolektivno kot posamezniki.
Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar