RAZDVAJANJE je pred vrati

 

Se počutite zadovoljni s trenutnim življenjem čeprav nekje slišite, da se dogajajo čudne stvari, da se pripravlja to in ono ali ste med tistimi osebami, ki živite v strahu kaj bo jutri ?

Mogoče se počutite, da se vam izmikajo tla pod nogami, da izgubljate kontrolo, da ne verjamete več nobenemu ?

Imate občutek, da se nekaj dogaja pa ne veste kaj ?

 

Lahko vas umirim, da se ne dogaja nič takega kar ne bi poznali naši predniki. Če ste gledali katerega od mojih videov, brali katerega od mojih člankov potem ste zasledili, da že  nekaj časa govorim o precesiji, obračanju Zemlje, o kvantni fiziki, ki odpira vrata paralelnim resničnostim posameznika kot tudi Univerzumu, ter seveda o razdvajanju dveh resničnosti na nivoju naše trenutne civilizacije.

Dobesedno nastajata dve Zemlji kateri se bosta v bodočnosti  povsem razdelili in nadaljevali vsaka svojo pot v tej naši linearnosti dojemanja časa.

 

 

Predstavljajmo si torej, da obstajata dve resničnosti, imenovali jih bomo Zemlji A in B . Ker sta trenutno povezani med seboj smo tudi mi kot civilizacija in kot posameznik prisotni na obeh. Vsak od nas ima N število možnih paralelnih resničnosti , nekatere se nahajajo na Zemlji A druge pa na Zemlji B.

Recimo da je Zemlja A  tista, ki nadaljuje pot naprej proti dvigu stanja zavedanja , višji frekvenci vibriranja, pot proti večji harmoniji in miru z naravo in samimi seboj, da pa Zemlja B »pada« nazaj proti še večji agresiji, strahu ipd. torej se vrača proti nižjih frekvencam vibriranja, lahko bi rekli da pada nazaj v Kali jugo.

 

Zato trenutno obstajamo trije glavni tipi osebnosti:

-enim je življenje enostavno, harmonija je čedalje večja, planet kot tak je čistejši, mirnejši, vse je nekako ubrano, občutimo, da gre vse v dobro smer

– nekaterim je življenje sicer lepo, umirjeno, vse gre v redu pa vendar imajo skrbi, da prihajajo težji časi, zasledujejo novice, ki napovedujejo zaostrovanja, nove vrste bolezni in preizkušenj, bojijo se novih političnih odločitev …

– tretji pa so v stalnem krču, strahu, vse je slabo, odnosi okoli njih so slabi, pojavljajo se občutki izgubljenosti, agresije, strahove vidijo vsepovsod okoli sebe in se bojijo bodočnosti

 

Razlika med odzivanjem osebnosti na trenutno situacijo je v stanju zavedanja in prepričanja posameznika.

Nekateri se fokusiramo v lepšo prihodnost, nekateri žal zapadajo pod vpliv medijev in njihovo življenje je čedalje v večjem krču.

Recimo danes imate čudovit dan, vse je v redu, čutite veselje, mir in ubranost v vašem življenju, že naslednji moment pa zapadete v skrbi, strah, okoli sebe vidite teorije zarote ipd .

To pomeni, da ste kot osebnost preskočili/ se fokusirali iz ene resničnosti, ki se nahaja na Zemlji A v drugo svojo resničnost, ki pa se nahaja na Zemlji B. In obratno. Na nezavestni ravni se še niste povsem odločili kje bi želeli nadaljevati Pot.

Če imate močno razvito intuicijo, če vaše stanje zavedanja omogoča čutenje vaših multi paralelnosti potem v temu času lahko občutite stanje tako na Zemlji A kot tudi na B. Lahko čutite/čutimo obe realnosti naenkrat.

 

Kje nastaja problem ?

Na podzavedni ravni se zavedamo, da bo končna razdelitev obeh resničnosti Zemlje privedla tudi do končne odločitve na kateri Zemlji bomo mi nadaljevali našo Pot. In naše paralelne resničnosti na drugi Zemlji bodo izginile. To pa privede do teh notranjih stisk, strahov katere čutimo, ne vemo pa zakaj se dogajajo. Naš ego se boji in brani, saj predvideva, da bo s tem umrl/izginil del njega.

Za določitev kje nadaljevati pa se dogaja še trenutni prehod skozi fotonski pas, ki dodatno odpira naše najgloblje rane. Soočamo se z našimi najglobljimi strahovi, najbolj prikritimi vzorci, ki smo jih dobili ob rojstvu in katere smo pobrali skozi dosedanje življenje. Matrica od nas zahteva, da se odločimo kje želimo nadaljevati. Če se ne bomo sami bo to določila Matrica sama v skladu z univerzalnimi zakoni in Dušnim načrtom.

 

Sigurno ste že opazili, da se je vse skupaj razdelilo na dva dela !

Mogoče ste opazili tudi, da okoli vas že izginjajo osebe, nekateri so se enostavno izgubili, ne vidimo jih več.

Prav zavedanje kaj se dogaja pa nam odpira našo prosto voljo s katero se lahko vsak od nas kot posameznik odloči na kateri Zemlji, na kateri resničnosti bo nadaljeval svoj razvoj na Dušnem nivoju.

Sedaj se lahko ŠE odločimo ali smo pripravljeni živeti v harmoniji z naravo, s samimi seboj in okolico, pripravljeni stopiti v neznano kajti Pot pred nami še ne poznamo ali pa bomo še naprej podvrženi  sistemu katerega poznamo, bili v skrbeh za naš obstoj, naše nabrane materialne dobrine, slepo sledili vodjem in bili še naprej sodobni sužnji.

Sami se lahko odločimo ali se upamo soočiti z zgoraj omenjenimi strahovi, vzorci, jih sprejeti in opustiti in stopiti v neznano. Ven iz naše cone (ne)udobja, cone katero poznamo.

Kaj lahko naredimo ?

Fokusiramo našo realnost na lepši svet. Zamenjajmo način razmišljanja, življenja – zamenjajmo kot opazovanja, opazujmo sebe in okolico skozi »nove oči«, ki verjamejo v boljši jutri

Vedno najdimo nekaj dobrega v dogodkih okoli nas.

Prenehajte zasledovati slabe novice, zasledujte pozitivne. Mediji so odvisni od gledanosti, mi smo tisti, ki imamo moč da določimo kaj bomo gledali, poslušali…

Zamišljajte boljši svet

Če ne morete misliti pozitivno ne mislite nič

Ustvarjajte, pojte, rišite, pišite, karkoli čutite v srcu, karkoli vas veseli

Zgradite lastni vrt – z rastlinami se povežemo z življenjskim ciklom, občutimo življenjsko energijo rastlin

Začnimo ustanavljati skupnosti ( meditacijske skupine, komune za samooskrbo,  ipd )

IN VERJEMITE, TUDI ČE GA ŠE NE VIDITE SE ZUNAJ ŽE ROJEVA NOV SVET, SVET NOVIH NAČINOV PREDELAVE HRANE, ŽIVLJENJA V SOZVOČJU Z NARAVO.

Žal se o njemu še ne govori, še ne piše – pa vendar obstaja !

Skupaj ga zasanjajmo, skupaj ga ustvarimo.

 

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Eden komentar

Pošlji komentar