Zaupati !?

Kako?

Ko pa nas je toliko ljudi do sedaj razočaralo!?

Ko pa vse kar slišimo po medijih diši na prikrivanje in prirejanje dejstev !

Stalna borba svetlobe in teme nas utruja. Izgubljamo voljo, zaupanje.

Hranimo eno ali drugo stran nas samih, svetlobo ali temo. Kolikokrat zasledimo zgodbe o dveh volkih, medvedih in še kakšna uboga živalca bi se našla.

V resnici pa bi morali doseči harmonijo obeh. Jin in jang , Šiva in Šakti v večnem plesu.

Večini je Svetloba  bližja, ugodnejša kajti naša čutila jo zaznavajo kot empatijo, sočutje, ljubezen. Ti občutki so nam prijetni.

Tema prinaša strah, agresijo, odvisnost ipd kar naša čutila zaznajo kot moteče, slabo. Nasploh zadnje čase, ko nas Univerzum / naravna Matrica sili, da svetimo v naše kleti, v našo temo.

V resnici pa gre samo za vzorce katere smo pobrali skozi življenja in v katere je ujeta naša Duša.

Duša v resnici nima čutil, v Biti ne vsebuje vzorcev.

Ona zaupa

Ona ljubi

Ona želi preizkušati življenje

Ona je vse in nič

Ona je svetloba in tema

Ne hodite po poti katero želi umetna/ sintetična  matrica saj  je ta postlana s vzorci in izkorišča vsako možnost, da vas omejuje.

Dušna Pot nasprotno, ona kaže brezmejnostjo samega Stvarstva. Zaupajte vanjo in stopite na njeno Pot.

Vsaka ovira, ki se nam mogoče zdi nepremagljiva, ki nas straši je zanjo samo droben korak v večnosti časa. Enako velja tudi za vsak uspeh katerega dosežemo in ki nas, kot osebnost razveseli.

Zaupajte vase. Zaupajte v višji cilj katerega mogoče še ne vidite.

Vsaki stvari, vsakemu opravilu, ki ga delamo se posvetimo v naši popolni celoti, opravimo ga do konca in po naših najboljših močeh. Fokus in ne razpršenost. Sčasoma bomo opazili, da je dovolj časa za vse, da je vse precej bolj enostavno, da se vse kar nekako uredi.

Duša je iskrica, ki je povezan s Celoto tako kot je kapljica povezan s oceanom.

Hoditi po njeni Poti pomeni hoditi po Poti stvarstva, po poti Sinhronosti !

Kaj resnično mislite, da Sinhronost spregleda vaš trud !?

Zaupajte in naredite korak ter ustvarjajte trenutek ! Bodite najboljša verzija sebe !

Vse ostalo ? Vse ostalo je Prihodnost, kakršnakoli že bo !

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar