Je čas žalovanja in je čas veselja !

 

Razvoj kolektiva kot posameznika se odvija v spirali. Včasih se nam zdi, da kot hrčki na mestu vrtimo kolo, pa vendar  sčasoma opazimo, da je inercija naredila svoje in smo se , četudi neopazno, premaknili naprej.

Cikličnost časa nam, tako na osebnem kot tudi na kolektivnem nivoju pripelje v življenje začetke in konce, pripelje obdobja.

In ko se obdobje končuje si je potrebno vzeti čas žalovanja.

Čas žalovanja ni predajanje, čas žalovanja je čas, ko se spomnimo vseh čudovitih pa tudi tistih manj lepih trenutkov v našem življenju, ko jih sprejmemo kot del naše učne poti, ko oprostimo sebi in drugim, ko odpustimo vse kar je bilo.  Ko se zavemo, da je vse bilo točno tako kot je moralo biti.

Šele takrat smo pripravljeni na nov začetek.

Kajti, če si ne vzamemo tega časa, če si ne oprostimo in ne opustimo starih vzorcev jih bomo nesli naprej v nov cikel in slej ko prej se nam bodo ponovno pokazali na naši poti.

 

Nič drugače ni na kolektivnem nivoju.

Vsi čutimo, nekaj od nas pa ve, da se nahajamo v posebnem času, ko se zaključuje eno obdobje in pričenja novo. Toda, če si ne bomo vzeli časa za žalovanje, če ne bomo sprejeli vse lepih in težkih trenutkov naše zgodovine, vseh izzivov s katerimi smo se mi in naši predniki srečali, če ne bomo oprostili njim in sebi ne bomo pripravljeni na novo obdobje.

Naj izgleda še tako lepo žal ne morete doseči tiste opevane 5D  brez da prvo predelate in opustite vse 3D vzorce !

Pričakujete/želite samo boljše čase na tej naši Zemljici ?

Kako bomo lahko začeli nov cikel, če ne spremenimo našega odzivanja, če ne začnemo življenje z drugačnimi odzivi na izkušnje katere nam prinaša naša skupna Pot.

Predvsem pa si moramo biti odkriti in pogledati vase, pogledati v svojo temo, posvetiti vanjo in spustiti vse strahove na plan.

 

Čas žalovanja je potreben, čas sprejemanja in oproščanja je potreben.

 

Ko rastemo, ko se razvijamo in prevzemamo močnejšo svetlobo v svoje življenje prevzemamo tudi močnejšo temo. Vedno sta skupaj, nerazdružni, svetloba in tema.

 

Zato,  vzemimo si čas žalovanja, da bo naš čas veselja toliko pristnejši, toliko bolj svetel.

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar