Relativnost časa je v resnici naš način dojemanja skozi fokusiranje na določene točke, ki vzbudijo naše zanimanje. Ali obratno, s fokusiranjem  ustvarjamo trenutek – točko / marker.

 

Nič drugače ne velja za naš Univerzum. Za njegov obstoj je nujno potreben čas, kot ena od konstant.

Vmes pa je samo prazen prostor. Kaos katerega s fokusiranjem spravimo v red.

 

Skozi vzorce nastaja hologram v katerem živimo. Inteligenca Zemlje skupaj s Višjo Inteligenco ustvarja platformo na kateri se odvija ves ta film kateremu pravimo življenje.

Vsa zavestna bitja, ki se nahajamo tukaj pa so-kreiramo to zgodbo, ta hologram.

 

Nekatera višje razvita zavestna bitja, ki so imela in še imajo določena znanja o načinu delovanja so skozi čas ustvarila umetno, sintetično Matrico, ki ustvarja resničnost katero dojemamo ta trenutek. Mnogi so zavedeni v svojih prepričanjih in se trudijo nezavedno, nekateri žal  tudi zavestno preko te matrice prenašati informacije, ki pogosto bolj škodijo kot koristijo. Iz duhovnosti je nastal milijardni posel, iz astrologije »šloganje«. V svetu vsak drugi že nekaj kanalizira, vsak, ki je imel 5 minut časa je iznašel svojo reiki tehniko ipd.

Ne pravim, da je vse slabo.

Nasprotno, veliko je dobrega !!!

Pa vendar, prav zato je nujno potrebno, da se zavemo naše moči, naše svobodne volje. Da se zavemo, da imamo moč in možnost so-kreiranja tega in vseh naslednjih trenutkov. In s tem so-kreiranja naše Poti.

Da se zavemo, da mnogo t.i. vodnikov, bitij ipd predaja informacije, ki niso prave ali pa vsaj niso v našo korist. Da tudi vsi angeli tam zunaj niso zato, da nam pomagajo. Da smo se z našimi Vodniki mogoče dogovorili, da nam ne bodo dajali pravih informacij dokler se ne bomo nečesa naučili.

 

Prav omenjena konstanta, čas, ki v našem univerzumu ustvarja preteklost, sedanjost in prihodnost nam daje možnosti, da si skupaj sami pišemo prihodnost.

Platforme ne moremo spremeniti !

Časi, ki so tukaj in, ki so še pred nami niso enostavni.

Lahko pa spremenimo naš odziv na Platformo in skupaj dosežemo najboljšo različico nas in naše družbe.

 

Skupaj zmoremo !!!

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar