Sončni mrk

Mrki so bili in bodo. Skozi njih nam narava prikazuje procese, ki se prav tako kot v Univerzumu odvijajo tudi v nas samih.

Kot vibracijska bitja smo sestavljeni iz različnih frekvenc delovanja, del nas so visoke frekvence ljubezni, harmonije sočutja kot tudi tisti drugi del nizkih frekvenc strahu, agresije ipd

Te nizke frekvence, ta naš strah so kot naše sence, ki tako kot Luna tudi one pogosto osenčijo naše notranje Sonce in zakrijejo pogled.

Naj vas ne bo strah zasenčenja, naj vas ne bo strah naših senc, saj samo skozi njihovo spoznavanje lahko odstiramo pogled, lahko rastemo v svojem razvoju in dvigamo svojo vibracijo.

Sence so in bodo del naše Poti, lahko so naši sovražniki lahko pa nam prav one omogočajo, da ne zaidemo s naše Poti.

Tako kot Sonce posije ko se Luna odmakne, tako se naš pogled zbistri ko spoznamo senco, ko ugotovimo, da je ona le ena od mnogih frekvenc sestave nas samih, da s višanjem frekvence odzivanja na preizkušnje dvigamo vibracijo in si s tem dvigujemo naše Zavedanje.

Vse kar je potrebno je samo gibanje, čeprav imamo lahko občutek, da smo obstali na mestu kot hrček, ki vrti svoje kolo.  Vendar, če se ne ustavimo, če pogumno vrtimo kolo naprej bodo univerzalni zakoni poskrbeli, da se bomo skupaj s kolesom premikali dalje.

Želim vam dan v katerem boste opazili vsaj eno od vaših senc, se z njo soočili in jo spoznali, objeli in sprejeli ter spremenili v žarek, kateri vam bo pomagal posvetiti na vašo Pot.

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar