Današnje razmišljanje na glas

 

Čeprav se nerad vmešavam v tujo karmo pa čutim dolžnost, da danes »posvetim« v našo trenutno klet / v »temni del« Matrice.

Opazujem s kakšno agresijo nastajajo zagovorniki za nošenje mask in tisti, ki so proti. Zanimivo je, da so tisti proti nošenju precej bolj agresivni .

Da takoj razčistimo. Nisem proti, niti nisem za nošenje mask, razumem pa matrico in hologram, razumem trenutno stanje na našem Planetu.

Sprašujem se zakaj nekateri ne morejo ali ne morete sprejeti, da nošenje mask pomeni zaščita drugega in ne sebe. Da z neprimernim obnašanjem glede na trenutno situacijo ogrožamo druge, sebi najbližje. Si lahko zamislite, da zaradi naše napake umre nekdo od bližnjih, ali pa mu ostanejo  posledice. Kako se bomo počutili, kakšno karmo si bomo naložili !?

Seveda je vedno najlažje preložiti vse na nekoga drugega, pa naj bo to šef v službi ali pa politik na televiziji.

Mogoče pa je napočil čas, ko je končno potrebno spregledati in sprejeti, da smo mi del tega Univerzuma, da smo mi del naše Matere Zemlje in da nismo nič posebnega. Da pa smo v zadnjem času postali ne samo del , postali smo ena od sil, ki uravnava in ustvarja delovanje našega planeta. Z lahkomiselnostjo nekaterih, lakomnostjo in našo razvajenostjo , željo po NAM lepem in enostavnem življenju, po hrepenenju za vrednotami, ki so pomembne samo nam ( denar, moč,.. ) smo dejansko pripeljali naš planet na rob. To smo se zavedali že leta, govorili o temu, naredili v globalu pa zelo malo. In sedaj ko je prišel trenutek, ko se je Mati oglasila z virusom, ki je dejstvo, ki obstaja in za katerega ne moremo reči, da je izmišljotina, sedaj nam pa naenkrat nič ni prav.

Poglejte z druge strani. Zamenjajte kanal opažanja.

Ko pogledamo s strani našega Planeta, ki ima svojo Inteligenco ( čeprav nekateri mogoče ne verjamete v to ) je trenutno dogajanje njej počitek. Zmanjšan letalski promet, ustavljanje tovarn čisti naš zrak, zmanjšan promet po vodah čisti vode našega planeta, živali se vračajo na kraje kjer so že davno nazaj izginile.

To je dobro – seveda s pogleda naše Matere Zemlje.

Ni pa dobro s strani sistema, ki trenutno (še vedno) vlada v naši resničnosti. Ko govorim o sistemu mislim na kolektivni Ego. O Egu, ki je v zadnjem magnetnem premiku 13.000 let nazaj prevladal v naši resničnosti in zastavil pot razvoja naše civilizacije v agresijo, borbo za prevlado, navezanost na obilje itd.  ( Več o mojem pogledu si lahko kadarkoli ogledate na mojih straneh )

In to kar opažam in to kar zadnje čase govorim znova in znova je, da je veliko »duhovnjakov«, veliko srčnih ljudi, ki sem ali ki jih poznam žal prestopilo mejo in postalo del zgoraj omenjenih zagovornikov, ki z agresivnostjo napadajo nasproti misleče, ki jih moti vse kar je povezano s virusom in maskami.

Razumem in poznam delovanje Matrice našega planeta, Matrice, ki našim Dušnim zavestim omogoča razvoj, evolucijo pa tudi preizkušanje življenja v temu t.i. materialnemu svetu. Razumem širjenje in ožanje stanja zavedanja.

Poznam pa tudi zlorabo in napačno razumevanje !

V nam poznani zgodovini so se vse vojne in osvajanja pričela zaradi prepričanja »JAZ IMAM PRAV«. Zaradi tega prepričanja, ki je globoko zakoreninjeno v nas v obliki Kolektivnega Ega trenutne dobe. Večina religij temelji na temu.

Današnja želja mi je, da se vsi ( z mano vred ) pogledamo v ogledalo in vprašamo ali sem tudi sam padel pod vpliv zlorabe Matrice, pod vpliv delovanja nizkih vibracij, pod vpliv trenutnega kolektivnega Ega !?

Ne trdim, da je moje razmišljanje prav 😉 želim samo, da se vsak od nas zamisli !

Še vedno je čas, razdvajanje se še ni končalo, še vedno se lahko odločimo po kateri Poti bomo nadaljevali, v katero smer bo storjen naš korak.

Z ljubeznijo

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar