Razdvajanje – kje smo ?

 

Razdvajanje še ni končano, to vidimo vsi. Vendar pa se čas počasi izteka in v naslednjih letih pričakujemo, da se bo končal veliki premik in s tem dokončno razdelil dve resničnosti.

V mojih predhodnih objavah sem upam dovolj natančno opisal kaj se dogaja zato zelo na hitro :

Na Zemlji  se trenutno dogaja veliki premik magnetnega polja kar omogoča ustvarjanje ali pa zbliževanje/prekrivanje vsaj dveh resničnosti.

V zadnjih letih Zemlja prehaja čez t.i. fotonski pas.

Vse omenjeno je naravna Matrica, ki omogoča Zavesti tako na kolektivni kot tudi na individualni ravni osvobajanje iz okova vzorcev , ki jih je pobrala med dosedanjimi »utelešenji« na poti k osvoboditvi.

Poraja se sicer vprašanje ali je osvoboditev sploh cilj Zavesti !? O tem drugič.

 

Zato smo na kolektivni ravni v zadnjih letih videli kar nekaj izzivov s katerimi smo se srečali. Zadnji veliki test, ki deluje praktično kot sito je virus s katerim se ukvarjamo že nekaj časa.

 

Potrebno se je zavedati, da obstajajo osebe, ki situacijo poznajo in jo pridno izkoriščajo za svoje načrte. Zato se uporablja t.i. umetna/sintetična matrica. Pa ne samo trenutno, (zlo)raba te matrice sega že globo nazaj, v dobo Atlantide.

Do sedaj sem pri opisovanju te matrice opozarjal predvsem na gradnjo objektov na »svetih« mestih, na mestih posebne energije, na gradnjo mreže satelitov v zraku ipd. Potrebno pa se je zavedati, da umetna matrica deluje na vse naše čute ne samo na vid in sluh ( mediji ) ampak tudi na naš vonj katerega so nam povsem uničili s raznimi parfumi, dišavami ipd , okus katerega izgubljamo preko hitre prehrane, gaziranih pijač… , otip je zaradi uporabe čistil že zdavnaj izgubil občutek.

Kdaj ste zadnjič pobožali drevo, travo, zemljo ali vam je to že preveč umazano in se raje stisnete v vaša nova mehka oblačila !?

 

In če se vrnemo nazaj k trenutni situaciji.

Prehod skozi fotonski pas povzroča, da dobesedno »sveti v naše kleti«. Da se na vseh ravneh odpirajo naši najglobji strahovi, naša klet je odprta na stežaj. Tako na civilizacijski kot osebni.

Prav to pa je potrebno, da se z njimi soočimo, jih sprejmemo in opustimo. Sprejmemo, da so te strahovi, ti »temni« vzorci del nas. Hkrati pa jih moramo opustiti in spremeniti naše odzivanje situacije, izzive ki jih prinaša okolica. Izzivi so samo zato, da lahko preverjamo ali smo se kaj naučili, ali smo kateri vzorec opustili in pričeli reagirati drugače.

Eden od največjih izzivov v temu času je virus in odziv na njega.

Se ga bojimo in delamo v paniki in vibriramo z nizko frekvenco ?

Ali pa smo vzeli to kot eno od preizkušenj, zadevi pristopamo z sočutjem do drugih, z razumevanjem. Dejstvo je da virus obstaja, je obstajal in bo obstajal v takšni ali drugačni obliki! Da je nevaren predvsem za starejše prebivalstvo in da je pravilno in pričakovano, da bomo skrbeli za njihovo zdravje.

Resnica pa je tudi, da so nastalo situacijo in poznavanje trenutnega dogajanja na globalnem nivoju uporabili nekateri, da skozi pritiske, omejevanja in zlorabo vseh načinov sintetične matrice ohranjajo nizko vibriranje pri večini prebivalstva. Žal.

Cepiti ali ne cepiti se   je in mora biti odločitev vsakega posameznika !

Naj še enkrat povem, cilj je samo ohranjanje nivoja vibracije !!! Borba svetlobe in teme !

 

Ste vroč zagovornež necepljenja ali cepljenja ( ni važno ) zato ker vas je v globini notranjosti strah ? In po  možnosti uporabljate še silo, da prepričate nasproti mislečega !?

Se niste cepil/a hkrati pa ste vsak dan v strahu ali boste zbolel/a ali ne?

Gledate medije in ste v strahu kaj bo jutri, da ne bo hrane, služb..

Ste med tisto večino, ki se je šla cepiti ne zaradi zdravja ampak zaradi občutka svobode ?

….

Ni važna vaša odločitev, važna je vaša borba med zavednim in nezavednim delom !

Verjemite mi, da se pri večjem delu naše civilizacije trenutno odvija borba med zavednim in nezavednim delom. Nezavedni del ( predvsem nadzavedni ) je tisti del, ki želi hoditi po naši Poti zaradi katerega je sploh prišlo do utelešenja naše Duše, naša osebnost pa je tista, ki skrbi, da stalno zavijamo s Poti.

In večja je borba v nas samih, večji je strah,  nižja je frekvenca vibriranja, bolj se nagibamo na resničnost, ki bo nadaljevala pot nazaj proti temi, agresiji, strahu…

In obratno, bolj ko se zavedamo trenutne situacije, bolj ko zadeve sprejemamo s empatijo, razumevanjem, ljubeznijo in se trudimo živeti v harmoniji s sabo in okolico bolj ostajamo na tej resničnosti, na tej Zemlji, ki gre naprej proti »svetlejšim« časom.

Zato bodite pozorni na vaše odzivanje, izzivi so in bodo, pričakujemo lahko še kakšno zaostritev. Vaš odziv naj bo miren, brez strahu karkoli se bo že dogajalo.

Glavni akterji igrajo poznano igro, naši Predniki so nam dali dovolj znanja da se lahko odločimo kaj želimo, predvsem kam želimo.

Trenutno je to še naša odločitev, jutri morda ne bo več.

Dragi moji, vem da boli, vem da ni enostavno. Toda sila ni nikoli prinesla nič dobrega.

Sedaj je čas da obvladamo resnice, ki so nam jih poskušali prikazati Gandi, Buda, Jezus..  ( pa verjetno še katera oseba okoli nas )

Bodimo Luč, bodimo Vzor sebi in okolici.

Predvsem pa, odločimo se kam bi želeli, ustvarjajmo resničnost v kateri bi želeli živeti.

p.s.

Napisal sem par člankov in ugotavljam, da se v FB skupinah delijo tisti, ki so usmerjeni na eno ali pa na drugo stran, ni važno na katero. Če v članku želimo govoriti o razumevanju, o spravi pa le tega nihče ne objavi. Le zakaj ?

 

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar