Naše odzivanje je odvisno od naše predispozicije, od naših genov, od  vzorcev kateri smo dobili pri rojstvo in katere smo nabrali tekom dosedanjega življenja.

 

Naravna Matrica s prehodom skozi fotonski pas in magnetnim premikom na eni strani in umetna matrica s trenutnim sistemom, mediji, zdravili, hrano,… pa ustvarja Platformo na kateri se vse odvija.

 

Pri nekaterih se to ( še posebno zadnje čase ) kaže kot agresivnost, zaničevanje, arogantnost, prostaštvo, pri drugih s pretiranim strahom in obremenjevanjem s jutrišnjim dnem, materializmom, navezanostjo. Pri enih s zatekanjem v fantazijski svet, v happy-happy rešitve, pa v predajanje vodenju drugih ( fizičnih ali drugačnih oseb ali entitet ) , v svet astrala, ….

Seveda pa smo tudi takšni, ki želimo spremembe, želimo drugačne življenje v miru in harmoniji. In se trudimo tudi v trenutni situaciji razmišljati s svojo glavo.

Kje smo – kako se odzivamo !?

 

Opazujte okolico, opazujte ljudi okoli vas, opazujte situacije s katerimi se srečujete dnevno. Opazujte jih brez vpletanja vaših emocij, predsodkov, brez vpletanja mentala in ega.

 

Spreminjanje našega odzivanja na izzive je naše učenje, zato smo tukaj !

 

In to je svobodna volja o kateri tako rad govorim!

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar