Vse pogosteje se v zadnjem času srečujem s pojmom navezanosti.

Marsikdo med nami v teh časih občuti močne energije, ki od nas zahtevajo prisotnost tukaj in zdaj. Zaradi intenzivnega dogajanja na vseh ravneh lahko te pritiske pričakujemo tudi v naprej.

 

Eden od najmočnejših vzorcev s katerimi se srečujemo vsi, tako na osebni kot kolektivni ravni je prav navezanost.

Na energijskem področju navezanost pomeni soodvisnost od nečesa, nekoga.

Planinci poznajo izraz naveza. Naveza pomeni na-vezati se na enega ali več članov odprave, ki se podajajo na pot kjer se lahko pričakuje, da bo nekomu od ekipe spodrsnilo ipd ter ga bodo pred padcem in poškodbami rešili ostali.

Žal pa se zgodi tudi, da ko je sila tistega, ki »vleče navzdol« premočna  zaradi naveze lahko v globino pade celotna ali pa vsaj del ekipe,

Enako se dogaja tudi z našo navezanostjo v vsakdanjem življenju.

Vse pogosto smo (preveč) navezani na okolje v katerem živimo, na naše nepremičnine, avto, službo, osebe ipd in ne zmoremo najti dovolj moči ter obtičimo na mestu.

Današnji čas, ko je še kako potrebno delovati v srcu, po zdravi »kmečki« pameti in ne zapadati pod vplive »resnice«, ki nam jo želijo pokazati mediji je prav ta navezanost eden od glavnih motilcev za naš razvoj. Za končno odcepitev od resničnosti, ki pelje nazaj v temo, v okolje kjer vlada strah, agresija, elita..

Zavedati se je potrebno, da smo vsi Iskrice čiste zavesti, da smo prišli sami in bomo tudi odšli sami. Goli kot smo se rodili. Za seboj bomo pustili vse obilje katero smo si prislužili in vse osebe na katere smo se navezali.

Zato je še kako pomembno, da se zavemo, da je v vesolju vsega v izobilju in da nam je  skozi umetno ustvarjeno matrico skozi zadnja tisočletja bila ta resnica prikrita, Da živimo v okolju kjer se stalno omenja pomanjkanje, da se umetno ustvarja taka in drugačna kriza.. Posledično so se v naš DNA dobesedno vpisali vzorci, ki nam na nezavednem nivoju vsiljujejo strah pred pomanjkanjem in posledično seveda povečanje na-vezanosti.

Pri Slovenskem narodu je recimo še kako poznana navezanost na zemljo, na hišo ipd

Dogajanja v našem univerzumu, premikanje Zemlje, prehod skozi fotonski pas in razdvajanje pa nam omogočata okolje, da se sami odločamo kakšno življenje bi želeli živeti. Pred našimi očmi se dobesedno ustvarja okolje, ki nam omogoča spremembe v našem življenju, si to priznali ali ne. O tem se pred časom pisal v članku o DNK in vplivu okolice.

Da pa si »zaslužimo« življenje v  sočutenju in harmoniji s naravo in okolico, v ljubezni do nas samih in vsega okoli nas pa zahteva soočanje z našimi najglobljimi strahovi.  Pri navezanosti lahko to pomeni, da si končno upamo zapustiti službo kjer se že leta ne počutimo dobro, se preseliti na kraj kjer se počutimo bolje, ločiti se od družbe /osebe….

To vedo seveda tudi tisti, ki trenutno ( mislijo da ) vladajo našemu planetu.

Prav zato lahko tudi v bodoče pričakujemo še večje pritiske medijev, lažno prikazovanje resnice in poskuse kratenja naših pravic.

Še kako pomembno je, da ostanemo trdno v sebi, v svojem srcu, stalno »ozemljeni« ne glede kaj se bo dogajalo okoli nas. V zavedanju, da ( čeprav nekateri mislijo in želijo drugače ) smo svobodne Duše in da lahko kadarkoli spremenimo ( kot nekateri imenujejo ) dušne pogodbe oziroma dodamo aneks k njej. Naše zavedanje je naša moč.

To je prvinski strah vseh ki želijo vladati kajti ko se zavemo, ko se prebudimo, nam tega nihče več ne more vzeti. To so dokazali mnogi pred nami, svetniki, avatarji ipd

Po vedskem izročilu naj bi imel Ganesh, ki predstavlja tistega, ki skrbi da v Univerzumu vse deluje po univerzalnih zakonih dve ženi. Buddi in Sidhi, Buddi  pomeni bodno, Sidhi pa je sanskrtska beseda za moč.

Torej želim vam, da postanete in ostanete budni in močni

Z ljubeznijo

 

 

 

 

 

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar