Dobra roba se sama hvali pravi stari izrek !

 

Zato je za slabo robo tako potrebna dobra reklama, kar so v poslovnem svetu ugotovili že davno.

Enako velja tudi v t.i. duhovnem in astralnem svetu.

Tema ima najboljši propagandni oddelek, kar se še posebno opazi v teh časih, ko poteka borba za vsak sedež, bolje rečeno za vsakega potnika na Poti, ki jo piše ta čas razdvajanja resničnosti katero smo poznali in živeli do sedaj.

 

Pred vsako odločitvijo se zato vprašajte ali je to dobro za vas in vse udeležene ali pa gre za ponudbo v kateri običajno vlada hierarhija ( razvrstitev po položajih )  in kjer so vam obljubljene koristi ipd   Kjer je samo ena resnica prava in kjer se vam ponudnik sam oklicuje za edinega, ki vas lahko popelje naprej.

 

Stvarstvo ne potrebuje reklame kajti zanj je potrebno stanje Zavedanja.

Ko se prebudite in spregledate onkraj iluzije, ki jo ustvarja sintetična matrica ne potrebujete nobene reklame več.

Vi postanete del Stvarstva in Stvarstvo postane del Vas.

Vi ne sodite več sebi niti drugim, Vi postanete Proces sam.  Postanete Pot in Pot postane Vi.

 

Samozavedanje, samoverovanje, samosprejemanje in zaljubljenost Vase, v vaš Božanski “Jaz sem” vas pripelje tja !

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar