Dejstvo je, da so vsi veliki izumitelji, misleci ipd imeli izredno domišljijo.

Mladi verjetno niti ne poznate ljudi kot je recimo Jules Verne. V moji rani mladosti smo njegove knjige  ( Potovanje na Luno, podmornica Nautilus..) prebirali kot znanstveno fantastiko in doživeli, da so skozi čas njegove domišljijske zgodbe postale resničnost.

So postale na enak način kot opisano v njegovih romanih?

Ne!

Uresničile so se na način kateri je mogoč v okviru univerzalnih zakonov naše dimenzije.

Sanjajte, domišljajte si nov svet, lepšo prihodnost, nov posel, prijateljstvo, partnerstvo, novo dimenzijo, karkoli.

Samo nebo naj bo limit !

Kot pravi pesem – vidimo samo do konca horizonta, kajti verjamemo samo tisto kar vidimo, toda nebo nam pravi da se horizont nadaljuje v neskončnost.

 

Naj v ospredje stopi naš notranji otrok, ki še verjame v svet čarovnije in domišljije. V svet katerega so nam skozi čas okolica, družba, šola ipd  določili kot neresničnega in nas s svojimi prepričanji in vzorci prepričali da ne obstaja.

Mogoče ne obstaja v okviru našega trenutnega vidnega polja, vsekakor pa je resničen v nekem drugem svetu, v nekem drugem polju. V vidnem polju našega notranjega otroka. Tistega, ki je živel v naši mladosti.

Sanjajte, domišljajte si. Upajte si !

In nato dajte namero, da se vaše želje uresničijo. Da se uresničijo v najvišje dobro vseh vpletenih. Kajti samo tako si ne nabirate nove karme, samo tako se ne boste vezali na miselne vzorce, ki lahko povzročijo občutke in posledično nove karmične »pogodbe«.

Več kot boste sanjali, več želja kot boste dali v eter, več možnosti bo, da se katera od njih uresniči.

Seveda ne pozabite, uresničila se bo v okviru, ki ga dopuščajo naši univerzalni zakoni.

Nekatera izmed njih se bo mogoče uresničila v kaki drugi dimenziji, drugem polju… no ta bo pa potem čakala tam 😉

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar