Današnje razmišljanje na glas : avtoriteta

 

Verjamem, da sedaj že večina nas razume, da je karma nič drugega kot shranjeni vzorci, naš način odzivanja na določeno izkušnjo s katero se srečamo v življenju. Da so to vzorci, genski zapisi ali kakorkoli že imenujete, katere so nabrali naši predniki in predhodniki. So  vzorci v katere je ujeta naša Dušna zavest in zaradi katerih se vse okoli nas tudi dogaja.

In mnogi med nami se dnevno trudimo predelati te karmične vzorce, se osvoboditi te ujetosti. Z več ali manj uspeha nam kar gre 😉

 

Pogosto pa pozabimo, da nimamo samo mi vzorcev kot posameznik ampak da prav tako obstaja karmične ujetost v globalnem smislu, kot kolektiva.

In ko smo že mislili, da smo predelali določen vzorec se nam le ta prikaže na kolektivni ravni.

Eden od pogostih vzorcev na katerega naletim v praksi je sprejemanje avtoritete. Da, tudi to obstaja. Marsikdo se je z njim že srečal, včasih so bili avtoriteta starši, potem učitelji, pa organi oblasti,… z vsemi smo se že srečali, velikokrat reagirali uporniško in se včasih lekcije naučili na boleč način 😉

Je mogoče policijska ura samo eden od sprožilcev predelovanje vzorca sprejemanja avtoritete ?  Samo razmišljam na glas !

 

Kako pa predelamo karmični vzorec ?

Prepoznamo ga, sprejmemo  in spremenimo način odzivanja.

Običajno je rešitev zrcalni pogled na vzorec.

Kaj je eden od zrcalnih pogledov avtoritete ?

Spoštovanje !!!

Izgubili smo spoštovanje do staršev, Planeta na katerem živimo, do vseh.

 

Agresija ni rešitev na sprejemanje avtoritete niti ni za pridobitev spoštovanja.

Spoštovanje si je potrebno prislužiti. Biti vzor.

 

Torej, zakaj ne sprejmemo ta izziv, naredimo kljukico in gremo dalje

 

Objem vsem – ostanite zdravi

 

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar