Malo sem bil izzvan ko sem včeraj pisal o ljubezni hkrati pa pogosto omenjam »Mi smo najmočnejši od najmočnejših«, kar mogoče res na prvi pogled izgleda malo Ego, lahko bi imelo tudi podton agresije.

Naj razložim

Slogan Najmočnejši od najmočnejših izhaja iz znanja katerega sem pred časom prejel s strani ene od meni najdražjih oseb, Little Grandmother Kieshe Crowther. Kot nosilki Znanja so ji bila predana mnoga znanja starešin različnih plemen po svetu. A vsi imajo isto sporočilo. Skozi tisočletja so starešine govorile »prišli bodo« Najmočnejši od najmočnejših , sedaj pa govorijo »prišli so« Najmočnejši od najmočnejših. Mi smo ti, mi smo to t.i. Pleme mnogoterih barv, »Tribe of many colors«.

Zakaj najmočnejši? Zato ker imamo mi moč, da lahko preživimo čase, ki prihajajo. In to na način, da gremo naprej, zaživimo višjo vibracijo. Skozi ogromno število reinkarnacij smo končno toliko osvobojeni naših vzorcev, da lahko upamo, da se lahko zanesemo na znanje, moč in vero za napredek, za Evolucijo. Da lahko rečemo NE, ne gremo se več te drame, te agresije. Da si upamo povedati DA, želimo živeti v miru, harmoniji, ljubezni.

Seveda pa je potrebno razumeti starešine. Oni so tako kot mi, potomci tistih, ki so pri zadnjem velikem premiku magnetnega polja ( Great Shift ) ostali na tej , eni pravijo 3D Zemlji. Zaradi njihove oddaljenosti od t.i. naše civilizacije, ki stalno prireja zgodovino, so lahko tudi obdržali nekaj tega starega znanja, ki nam ga sedaj posredujejo.

In še, v temu času smo deležni ne samo njihove pomoči in znanja, vendar prav zaradi ponovnega premika magnetnega polja, ki je v teku, so nam dostopna delno tudi znanja, ki pa jih ( verjetno ) prejemamo s strani tistih, ki so v omenjenem zadnjem premiku magnetnega polja prešli naprej.  To je sedaj moje mnenje, to so informacije, ki so meni dosegljive.

Pred časom sem o tem že pisal, pa naj ponovim.

Kako deluje Sistem ? Ko govorim o sistemu ne mislim na ekonomski, politični, ipd sistem ( čeprav tudi ti delujejo na enak / podoben način ) ampak o globalnem sistemu, bolje rečeno o trenutnem Kolektivnem stanju zavedanja. Nekateri pravijo temu Kolektivna zavest. Mogoče, vendar vsekakor z malo začetnico. Zavest z veliko začetnico je samo ena, je absolut. O njej  danes ne bomo govorili.

Zato bom sam uporabljal naziv Sistem, je tudi krajše.

Ko se je zgodil ta zadnji magnetni premik, je na našem planetu prevladal najslabši možni del moškega ega, moški del energije za katero je značilna moč, agresija, prevlada, pohlep, … Kolektivno vibracijo je znižal na raven strahu, agresij,…

In kako torej deluje ta Sistem ? Recimo, da si posameznik, ki tega ne sprejemaš, ki želiš živeti v miru, harmoniji z naravo, v  vibraciji ljubezni. Če si dovolj oddaljen in sistemu nisi nevaren, te bo verjetno celo pustil uživati v samoti. Toda moraš biti sam ali pa v zelo majhni skupnosti. Ko prideš v stik z njim pa on začne opravljati »svoje poslanstvo«. Na vsak način te želi pridobiti na svojo stran. Pritiska na vas dokler ne popustite.

Najlažje me boste razumeli skozi primer:

Imate hišo, imate nekaj zemlje, vrt in živite mirno življenje. Pa se pojavi oseba, ki vam začne počasi jemati zemljo, del po del. Prvo na vašem postavi pot, ker ste ljubeči mu pustite, potem naredi vrt. Vaš odziv še vedno »OK saj imam še dovolj« . Potem postavi garažo… in tako naprej. Skratka stisne vas v kot. In kaj se zgodi? Počasi se pričnete z njim pregovarjati, prerekati, kasneje reševati zadevo po sodni poti, včasih fizično. Kakorkoli, čeprav imate vso pravico se počasi spustite na nižjo vibracijo delovanja. Kajti ne samo strah ali agresija vibrirata na nizkih frekvencah, ena od najbolj zahrbtnih je frekvenca navezanosti. Navezanost na premoženje vsekakor povzroča ogromno problemov. IN UJELI STE SE V SISTEM ! Padli ste na vibracijo kolektivnega stanja zavedanja. Kako enostavno deluje, pa kako zvito.

Enako deluje v službi, družbi, tudi doma. Vsak moment in vsepovsod.

In kako se boriti proti temu, kako lahko premagamo to ?

Sam sem odgovor našel v zgodovini. Čeprav je zgodovina vedno prirejena zmagovalcu pa vseeno nekaterih dejstev ne skriva, jih samo priredi, da so koristni tistemu, ki jo piše.

Ste se kdaj resnično vprašali kako so umrli vsi ( ali pa vsaj večina ) Svetnikov. Prvi odgovor je seveda  nasilne smrti. Res je. Ampak zakaj ? Kaj je ozadje ? Kaj je skrita informacija, ki jo želi zgodovina skriti s mučenjem in nasiljem nad njimi !?

Enostavno, nobeden od njih se ni uprl Sistemu !!! Umrli so v svojem prepričanje. Niso se pustili prepričati, niso pustili strahu, da zavlada nad njimi. Delovali, vibrirali so na njihovi frekvenci, na frekvenci miru, harmonije, ljubezni, karkoli že. Njihova velika Skrivnost je samo to, da so se zavedali minljivosti tega telesa in večnosti naše Duše, naše Zavesti. In so prepustili matrici, da se pač dogodi kar je bilo davno prej dogovorjeno.

In ko govorim o Najmočnejših od najmočnejših mislim samo na to. Prepričan sem, da smo, tukaj in sedaj, osebe, ki lahko tako kot posamezniki nekdaj , danes v velikem številu dosežemo zmago nad pritiski okolice.  Se ne pustimo in ne popustimo pritiskom, ki skozi izzive in vzorce delujejo in bodo tudi v bodoče delovali samo zato, da nas poskušajo spraviti nazaj v njihov način zavedanja. Ostanemo v miru, v harmoniji s svojo matrico, s Celoto.. Z vso ljubeznijo do Sistema, res se ne gremo več te drame.

Rešitev je delovanje v skladu z Univerzalnimi zakoni. Zavedati se naše minljivosti in mogočnosti. Da smo kreatorji, da imamo svobodno voljo – seveda v okviru svoje matrice, da smo del te Celote. Majhen delček pa vseeno , brez Nas Celota ne bi bila celota.

Da pogledamo onkraj obzorja, onkraj Iluzije, ki jo ustvarja trenutno okolje in stanje zavedanja.

Samo to in nič drugega. Smo Najmočnejši od najmočnejših. In vsak dan nas je več !

In skupaj že ustvarjamo novo Pleme mnogoterih barv, ki vibrira na najvišji možni frekvenci, ki jo še dopušča naša Mati zemlja. Postajamo oddvojeni od tiste okolice, ki si tega še ne upa, ne zmore. Verjetno opažate, da določeni izginjajo, da jih ni več okoli vas. Da okolica vibrira drugače, manj agresivno, da je manj strahu, več ljubezni. To je to. Skupaj gremo naprej.

Sestre in bratje tam nekje nas čakajo, Najmočnejše od najmočnejših. Pošiljajo nam moč in ljubezen. Zasijte v Luči, bodi močni v duhu in telesu. Ne bojte se pritiskov, bolečin v telesih, tudi naša telesa se pripravljajo, da gredo z nami. Evolucija je pred vrati.

Z ljubeznijo

 

Žak Darko

 

p.s. Vam zaupam še rešitev zgoraj omenjenega primera. Imate pravico braniti kar »je vaše« ?. Seveda Zadevo predajte odvetniku, on je zato tukaj da se s tem ukvarja, soseda pa še vedno pozdravite, mu pošljite vso svojo ljubezen. Kako bo on reagiral  je njegova odločitev. Presenečeni boste, mogoče je samo opravil svoje poslanstvo vašega učitelja 😉

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar