Kaj dobite, če združite znanja staroselcev kot so Maji, Inki, Severnoameriški indijanci, Aborigini pa tudi Šamani iz Altaja, Indijski vedci Rišiji, dodate malo domišljije ter našega prastarega spomina?
Po desetletjih iskanja, razmišljanja, učenja in preizkušanja v temu življenju in nič koliko predhodnih je nastal dogodek na katerem vam bom poskusil razložiti mojo resničnost, moj pogled na Matrico na kateri se odvija naš film in razdvajanje Poti, ki se dogaja v temu času.
Oglejte si posnetek dogodka v živo na FB skupini Matrica danes . končna prebuditev ali vrnitev v temo !
Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar