Včeraj sem nekomu poslal sms in omenil, da imam probleme z očmi in »naključno« sem danes po mailu dobil reklamo za kapljice za oči !

Vam je poznano!?

To je umetna matrica o kateri tako rad govorim.

Prva matrica je omenjena že v starih spisih samo razločiti je treba.

V Svetem pismu je napisano:

»Prosi in dano ti bo«

»Išči in našel boš«

 

Za to je bila prvotno mišljena in ustvarjena umetna Matrica. Tukaj smo zato, da Stvarstvo doživi sebe, skozi občutke, skozi (v našem primeru)  t.i. 3D svet.

Pa vendar doživljanje skozi oči »smrtnika«, skozi nekoga, ki se mora razvijati v okviru naravnih zakonov, ki veljajo v Univerzumu ni enostavno. In v pomoč je bila ustvarjena umetna, sintetična matrica.

Prosi ali išči namreč pomeni uporabo naših možganov, našega uma in s tem razvoj in evolucijo posameznika in preko njega celotne skupnosti. Nekoč smo morali prebrati veliko knjig, da smo dobili določen podatek. Prosili smo iz srca, iskreno. Sanjali smo, ustvarjali smo. Vse zato, da bi rasli, se razvijali, pridobivali znanje. Če ne bi bil dostop do umetne matrice zaklenjen bi že davno lahko živeli v harmoniji, sobivali s celotnim planetom in univerzumom.

Žal pa so poznavanje principov delovanja umetne matrice zlorabile sile, ki si ne želijo svobode posameznika vendar si želijo kontrolo in izkoriščanje.  Skozi obdobja so počasi zaklenila dostop do prvotne in ustvarila novo, njim prilagojeno matrico.

Kot na začetku omenjena ideja o matrici, ki bi pomagala pri razvoju zavedanja se je sprevrgla v idejo po zaviranju zavedanja. S uporabo religij, božanstev, kast ipd jim je pri večini uspelo zaustaviti razvoj in doseči, da se je naš um preusmeril k tehnološkemu razvoju, stanje zavedanja pa je ostalo ( brez zamere ) pri večini civilizacije na ravni osebnega zadovoljstva in preživetja.

Včasih so uporabljali religije, ki so skozi prepričevanje in ustrahovanju preko nekoga višjega »tam zgoraj« uveljavljale svojo politiko. Z razvojem tehnologije pa so to vlogo prevzeli mediji, ki so postali orodje ustvarjanja umetne matrice.

Sedaj samo napišeš problem ali željo in medij ti skozi program, ki deluje v ozadju, takoj posreduje željene podatke. To v principu ne bi bilo slabo, pa vendar je to pripeljalo do instant civilizacije kot rad včasih rečem.

Ljudje so postali agresivni ali depresivni, če ni takoj odgovora ali pomoči.

Postali smo zmedeni saj nam mediji stalo plasirajo razdvojene informacije.

Zaradi uspavanosti naših možganov ( saj nam ni več potrebno razmišljati)  smo ostali brez intuicije, ki je nujno potrebna za evolucijo in dvigovanje/širjenje zavedanja. Zaradi tega več ne znamo oceniti kaj je važno in kaj ni, kaj je res in kaj ne in naš um samo še melje vse te informacije in dobesedno kuri možgane !

Počasi postajamo živi mrtveci, bioroboti ki so tukaj za služenje eliti.

Večina se več ne zna odločiti kaj je za njih dobro in kaj ne in svoje odločitve sprejema na osnovi želja, katere mu skozi te iste medije plasira elita. Že davno ni več cenjen notranji mir, duševno zadovoljstvo in užitek pri ustvarjanju ampak potrošništvo, potovanje, zapravljanje,…  Voditelji niso več misleci in izumitelji ampak materialni bogataši, povsem umetne osebe na instagramih, katere zasledujejo tisoči, ki ne sprevidijo, da te njihovi idoli odlično materialno živijo prav zaradi njihove zaslepljenosti in potrošništva.

Žal večina že iskreno priznava, da raje živi »brezskrbno« življenje pod vodstvom nekoga kot svobodno voljo saj bi s tem morala prevzeti odgovornost za svoja dejanja in bila odvisna od svojih odločitev.

 

Naj se poigram še malo skozi nam več ali manj poznano zgodovino:

Prvo so bila božanstva, ki so samo ona imela moč

Potem je prišlo do religij in zlorabe vere

  • Slaba stran -= strah pred svojim bogom….
  • Dobra stran = vera – zaupanje

Nato potrošništvo

  • slabost = suženjstvo/preutrujenost/uničenje družine
  • dobra = uživanje v življenju, obilje

In sedaj (ne)svoboda

Zadnji test skozi t.i. virus :

  • slabost – nesvoboda/strah/apatija/pozabljanje …
  • dobra : svoboda/ mir / ne hodimo v trgovine ( konec potrošništva ) / ostajamo doma / beremo knjige / razvija se samozaposlenost in samooskrba /…

 

Opazite razlike ?

Ne išči, ne prosi iskreno, pusti se voditi ….

 

Razmišljaj, zaupaj, upaj, rasti, poskrbi zase, razvijaj se…

 

Vse velike osebnosti naše dobe ( Buda, Jezus, Mojzes… ) so šli za nekaj časa v osamo preden so prejeli znanja katera so posredovali naprej.

Odmakniti , odklopiti so se morali od vpliva okolice na katero skozi ustvarjanje kolektivnega holograma vliva umetna matrica.

 

Če želite preživeti ta ( za našo civilizacijo zelo kritični ) čas potem postanite iskalci, sanjači, inovatorji, naj vaši talenti napolnijo vaš vsakdanjik. Prenehajte poslušati medije, odmaknite se od vpliva okolice in zaupajte vase in v višje načrte.

Današnji čas zahteva soočanje in sprejemanje osebne teme v nas samih. Sprejmite jo, oprostite si in opustite jo. Potrebno je doseči harmonijo moške in ženske osebnosti v vsakem posamezniku, jin in janga, usklajenost in harmonijo teme in svetlobe.

Kot mi  je zadnjič omenila oseba katero zelo spoštujem, muhe pristajajo na gnoj, ko se sčistimo vse teme, vsega gnoja, ko bomo povsem čisti ne bomo zanimali več nobene muhe !

Želim vam, da ostanete v harmoniji, da ostanemo Lučke, ki svetimo in sebi ter drugim kažemo Pot

Z ljubeznijo

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar