Naše telo vsebuje ogromno celic različnih namenov in vlog.

Vsaka celica je zgrajena iz  zunanje membrane, notranjega plašča ( cytoplasme ) ki vsebuje »delovni del« celice ter jedra, ki vsebuje DNA in njegova navodila.

Najvažnejše pa je dejstvo, da vsaka celica v našem telesu vsak trenutek dela dve bistveni zadevi:

 

Posluša in se odziva !

 

Vsaka celica posluša naše okolje skozi nešteto molekularnih anten vgrajenih v membrano. Celična koža pregleda signale okolice in posreduje odgovarjajoča navodila DNA v jedru celice. DNA odgovori s aktiviranjem določenih postopkov v celici. Po domače, ta molekularna stikala v celicah povedo DNA kateri gen naj vklopi in katerega izklopi. Ta proces se v vsaki naši celici odvija noč in dan vse dokler smo živi.

Pokukajmo še malo v strojnico, v celično jedro. V njej najdemo DNA dvojno vijačnico. Pomembno je vedeti, da je DNA odličen električni prevodnik in kot tak izredno občutljiv na elektromagnetno valovanje. Tudi najmanjša sprememba razpoloženja proizvede dovolj močan signal, da zbudi odziv našega DNA. Tako tudi pozitivna ali negativna misel generira subtilni ( nežen )  elektromagnetni tok skozi naše telo, ki pa je dovolj močan, da bo povzročil odziv DNA.  Večina od nas se ne zaveda kako naše misli, prepričanja, razpoloženje in odnosi na splošno dobesedno oblikujejo naše telo.

Zaradi te izredne občutljivosti vse v našem življenju, od hrane katero jemo do ljudi s katerimi živimo/ se družimo  povzroča, da skozi te odnose so-kreiramo našo resničnost, naše telo.

Naši odnosi določajo naravo elektromagnetnih signalov, ki dosegajo našo DNA !

Na primer:

Če imamo slab dan in smo negativno razpoloženi ustvarjamo nizko frekvenco kar posledično privede, da DNA zapre določene hormonske poti in počutimo se žalostni, frustrirani, nemočni ipd

Če pa je naš odziv na ta slab dan pozitiven, se sami sebi smejimo in ne zapademo pod samožalovanje pa oddajamo signal višje frekvence in DNA aktivira hormonske signale,  ki bodo povzročili, da se bomo počutili precej boljše, srečnejše, lažje.

Ta proces je znan kot placebo efekt!

S tem se ukvarja novejši oddelek genetike imenovan epigenetika. Epigenetika je znanje kako okolje vpliva na naše gene.

Na kvantnem področju pa je naše okolje naš odnos.

To pomeni, da ne moremo biti žrtev našega DNA, prav tako ne žrtev usode. Lahko smo samo žrtev naših odnosov.

Vsaka naša misel, vsak občutek, vsaka izrečena beseda in vsako naše odzivanje povzroča programiranje naših genov in s tem tudi naše realnosti.  Ko se spustimo na kvantni nivo, pa to pomeni, da  mi sami kreiramo / ustvarjamo okolje, ki programira naše gene.

Torej naš odnos je tisti, ki nam omogoča, da kreiramo okolje, ki nas bo osvobodilo. Nič nam ne pomaga če navzven igramo srečnega človeka, pozitivneža medtem pa smo v notranjosti nesigurni, nas je strah. Ipd

Zavedati se moramo, da so v našem DNA zapisani strahovi vseh naših prednikov in celotnega dosedanjega človeštva. Zapisani so zato, da lahko kot vrsta sploh preživimo.

 

To znanje s pridom uporablja elita, ki skozi medije so-ustvarja naš odnos do določenih zadev/informacij ( strah, nelagodje, … ) kar posledično vpliva na naš DNA, ki vklaplja/izklaplja gene in s tem ustvarja naše počutje, zdravje.  Lahko bi rekli, da preko ustvarjanja našega odnosa do situacije v danem trenutku gradi našo fizično in duhovno realnost.

 

Torej edina možnost osvoboditve je zavestno odzivanje na okolico in s tem ustvarjanje odnosov, ki bodo posredovali navodila  našemu DNA, da zažene programe, ki bodo pričeli graditi novo telo, novo življenje, novo realnost.

 

Svoboda se začne z domišljijo !

 

 

 

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar