VERJETI  =  ZAUPATI

 

Zadnje čase se pogosto sliši, da je potrebno verjeti. Verjeti v višje dobro, verjeti Stvarstvu, Bogu..

 

Verjeti nekomu »tam zgoraj« v resnici pomeni zaupati v svojo moč, svojo intuicijo, zaupati da hodimo po svoji Poti ne glede kaj nam govori okolica.

Vendar pa mora to zaupanje imeti podlago, hitro se nam lahko prikradejo naši vzorci, naši vozli v katere je ujeta naša Dušna zavest. Vzorci katerim pravimo karma.

Zaupati ne pomeni slepo slediti saj sledenje ni nič drugače kot nasprotna stran avtoritete.

Zaupanje pomeni verjeti v svoje znanje, modrost da ločimo med željo in potrebo, med hočem in želim, med zahtevanjem in sprejemanjem ipd

Vedno, predvsem pa v teh prelomnih časih bodimo pozorni na misli, želje in strahove katere nam vsiljuje umetna matrica skozi kolektivno zavedanje, skozi kolektivni hologram, ki ga ustvarjamo. Še tako majhna špranjica v našem energetskem ovoju, še tako majhen »strahec« – padec v lastnem zaupanje ipd je dovolj, da sintetična matrica na plan privleče naše slabosti.

Naj bodo naše želje, naše misli usklajene s našo svetlobo,  dobro platjo  naših značilnosti in ne z našo temo/ našimi strahovi in nezaupanjem vase.

Izkoristimo ta čas, da se rešimo naše osebne teme, oprostimo sebi in okolici ter opustimo naše ujetosti v te t.i. 3D vzorce, vozle katere smo prejeli pri rojstvu in jih nabrali v času dosedanjega življenja.

 

Vse v Univerzumu se dogaja z namenim čeprav tega z našim omejenim umom mogoče ne verjamemo, ne čutimo z našimi okrnelimi čuti. Naša kratka življenja, naša omejenost oziroma prekinitev dostopa do podatkov o vseh predhodnih utelešenjih nam ne omogočajo celotnega vpogleda v evolucijo vsega v Univerzumu, ki ga vodi Višja inteligenca katere obstoj dokazuje pogled v kvantno polje.

Zato moramo včasih enostavno verjeti v njene odločitve in zaupati v svojo inteligenco in prave odločitve. Naše odločitve so vedno prave, je pa od njih odvisno po kateri resničnosti bomo nadaljevali našo Pot. Ali bomo šli naprej ali pa bomo naredili ovinek, ki nas bo pripeljal nazaj v trenutek ko smo naredili prvi korak. !?

 

Namig: Karkoli počnete, karkoli želite, če se vam vrata odpirajo je to siguren znak, da ste na svoji Poti, če se vrata zapirajo vam sinhronost, Višja inteligenca sporoča, da ta pot ni prava !

 

Verjemite v svojo inteligenco, intuicijo in zaupajte Sinhronosti.

Nikakor pa slepo ne zaupajte »srcu« saj želi naš ego pogosto skozi pretvezo, da gre za naše srčne želje uveljavljati svoje želje in potrebe kar pa samo pomeni, da samo še bolj zateguje zanko ujetosti v naše vzorce.

Zato vedno upoštevajte tudi svoj mental, po domače »zdravo pamet« in skupaj z vsemi dostopnimi podatki, dejstvi in intuicijo sprejemajte odločitve.

Naj bodo odločitve naše in ne odločitve okolice !

Vsak od nas je Unikat, naj bodo temu primerno tudi naše odločitve.

Seveda pa morajo biti le te v skladu z našim in občim najvišjim dobrim drugače gre zoper za ego in njegove skrite želje po vladanju in avtoriteti, kar nam jasno prikazuje trenutno stanje Kolektivnega ega.

 

Vse dobro in »svetite« dalje !

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar