Ena iz terena 😉

A mi lahko pomagate, da bi imela srečno partnerstvo ?

Lahko poskusiva. Bova prosila Boga za tvoje srečno partnerstvo .

Res bi imela rada srečno partnerstvo ………………….. ampak s Tonetom !

Poznate !?

Naša svobodna volja ni odločitev imeti dobro/slabo partnerstvo/odnos ali kakršno koli drugačno situacijo S DOLOČENO osebo ali stvarjo ipd

Naša svobodna volja je izraziti željo in pustiti Univerzumu/Sinhronosti/Stvarstvu.. da nam na Pot pripelje osebo, ki bi nam lahko bila dober partner in potem tega partnerja sprejeti ali ne.

Velja enako tudi za vse ostale odnose.

Realno pogledano je to naša prva lekcija s katero se srečamo v našem življenju . Dobimo starše katere ne moremo zbrati, lahko jih samo sprejmemo ali ne. To je naša svobodna volja. Volja naše osebnosti !

In vse je prav !

Za naše odločitve si bomo sodili sami, sodili nam bodo ljudje okoli nas, Stvarstvo nas ne bo nikoli sodilo ! Zanj je vse Prav.

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar